Хрустка маринована капуста шматками з буряком і часником
Хрусткий і ароматний маринована капуста виходить з додаванням часнику і буряків. Неймовірно смачне і яскраве частування можна подавати як самостійну закуску або ж в доповненні з іншими стравами.
Час готування: 3 дні
Час приготування: 2 дні
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Капуста білокачанна – 2 кг
- Буряк – 2 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 1 шт.
- Вода – 6 ст.
- Сіль – 60 гр.
- Цукор – 120 гр.
- Перець чорний горошок – за смаком.
- Лист лавровий – 2 шт.
- Оцет 9% – 2,5 ст. ложки
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні овочі. Їх необхідно ретельно промити під водою і чистити.
2. Далі кожен інгредієнт нарізаємо невеликими шматочками. Отримані продукти викладаємо в загальну посуд і розмішуємо.
3. Кип’ятимо воду з сіллю, цукром, лавровими листками і горошинами чорного перцю. Додаємо сюди оцет і отриманим маринадом заливаємо підготовлені овочі.
4. Накриваємо вміст тарілкою і залишаємо заготовку на дві-три доби в кімнатній температурі.
5. Через два дні капуста з буряком і часником буде готова. Охолоджуйте частування і подавайте до столу!