Мариновані помідори з часником і зеленню швидкого приготування – 7 рецептів з покроковими фото

Помідори в маринаді по-корейськи швидкого приготування

Мариновані помідори по цьому рецепту мають чудовий смак. Пропорції спецій підібрано спеціально таким чином, щоб зберегти натуральний смак помідорів і доповнити його унікальним ароматом і гострими нотками.

Час готування: 10 годин.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Помідори – 1 кг
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Перець гострий – 1 шт.
  • Часник – 5-6 зуб.
  • Петрушка – 1 пучок.
  • Кріп – 1 пучок.
  • Базилік – 1 пучок.
  • Для маринаду:
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 50 мл
  • Оцет столовий – 2 ст. л.
  • Сіль – 1 ст. л.
  • Перець чорний мелений – 0,25 ч. л.

Процес приготування:

1. Часник очистіть від лушпиння.

2. Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і перегородок, нарізати на невеликі частини.

3. Зелень вимити і подрібніть ножем.

4. Покладіть В блендер болгарський перець, гострий перець і часник. Подрібніть інгредієнти до стану пюре. В отриману масу додайте сіль, цукор, мелений перець, соняшникова олія і оцет, перемішайте.

5. Помідори наріжте скибочками, викладіть їх в миску шарами, посипте зеленню і полийте маринадом. Ємність з помідорами залиште маринуватися на 8-10 годин в холодильнику.

6. Мариновані помідори по-корейськи подавайте на стіл як закуску в охолодженому вигляді.

Приємного апетиту!