Помідори в маринаді по-корейськи швидкого приготування
Мариновані помідори по цьому рецепту мають чудовий смак. Пропорції спецій підібрано спеціально таким чином, щоб зберегти натуральний смак помідорів і доповнити його унікальним ароматом і гострими нотками.
Час готування: 10 годин.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Помідори – 1 кг
- Перець болгарський – 2 шт.
- Перець гострий – 1 шт.
- Часник – 5-6 зуб.
- Петрушка – 1 пучок.
- Кріп – 1 пучок.
- Базилік – 1 пучок.
- Для маринаду:
- Цукор – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 50 мл
- Оцет столовий – 2 ст. л.
- Сіль – 1 ст. л.
- Перець чорний мелений – 0,25 ч. л.
Процес приготування:
1. Часник очистіть від лушпиння.
2. Болгарський перець помийте, очистіть від насіння і перегородок, нарізати на невеликі частини.
3. Зелень вимити і подрібніть ножем.
4. Покладіть В блендер болгарський перець, гострий перець і часник. Подрібніть інгредієнти до стану пюре. В отриману масу додайте сіль, цукор, мелений перець, соняшникова олія і оцет, перемішайте.
5. Помідори наріжте скибочками, викладіть їх в миску шарами, посипте зеленню і полийте маринадом. Ємність з помідорами залиште маринуватися на 8-10 годин в холодильнику.
6. Мариновані помідори по-корейськи подавайте на стіл як закуску в охолодженому вигляді.
Приємного апетиту!