Мариновані помідори з часником і зеленню швидкого приготування – 7 рецептів з покроковими фото

Як швидко приготувати мариновані помідори черрі?

Мариновані помідори черрі – це красива і смачна заготовки, причому є її теж зручно в один укус. Багатий на смак і пахощі маринад робить помідори слабосоленими і злегка гострими.

Час готування: 1-2 діб.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 3.

Склад:

  • Помідори черрі – 0,5 кг
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Кріп – 5 гр.
  • Сіль – 0,5 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Оцет яблучний – 35 мл
  • Перець чорний горошком – 0,5 ч. л.
  • Часник – 2 зуб.
  • Вода – 1 л
  • Цукор – 0,5 ст. л.
  • Базилік – 5 гр.

Процес приготування:

1. Помідори помийте і відміряйте необхідну кількість інгредієнтів за списком.

2. Черрі наколіть зубочисткою у кількох місцях і перекладіть їх у каструлю.

3. Додайте до помідорів лавровий лист, перець горошком, часник і кріп.

4. В окрему миску налийте окріп і розчиніть в ньому сіль і цукор.

5. Маринадом залийте помідори і залиште до повного охолодження.

6. Після того, як маринад охолоне, злийте його в каструлю, доведіть його до кипіння, додайте мед, оцет і базилік. Перемішуйте маринад до повного розчинення меду.

7. Помідори перекладіть в скляні банки, залийте їх маринадом і залиште в холодильнику маринуватися на 1-2 доби. Помідори черрі виходять дуже смачними.

Приємного апетиту!