Дуже смачний рецепт мідій в вершково-часниковому соусі в духовці
Ніжні та ароматні мідії виходять в духовці під вершково-часниковим соусом. Таке блюдо можна подавати на вечерю або як закуску. Оцініть просте і швидке приготування їжі з морепродукту.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Мідії очищені – 500 гр.
- Вершки – 150 мл
- Часник – 4 зубчики.
- Перець чорний мелений – 1 щіпка.
Процес приготування:
1. Очищені мідії заздалегідь розморожуємо і добре промиваємо в холодній воді. Після чого даємо продукту обсохнути.
2. Чистимо зубчики часнику і дрібно ріжемо його за допомогою ножа.
3. Перекладаємо часник в окрему тарілку. Заливаємо його вершками і посипаємо чорним меленим перцем. Ретельно збиваємо соус.
4. У форму для випікання рівномірно викладаємо промиті мідії і щільно заливаємо їх вершково-часниковим соусом. Випікаємо страву при температурі 180 градусів. Приблизно 10-15 хвилин.
5. Готові ароматні мідії дістаємо з духовки, розкладаємо по порційних тарілках і подаємо. Приємного апетиту!