Японський місо суп з креветками
Японський місо суп з креветками – яскраве кулінарне рішення для вашого столу. Подавайте апетитне частування до обіду, вечері або в якості перекусу. Якщо хочете побалувати себе і близьких цікавою стравою, обов’язково скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої збірки.
Час приготування – 20 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Сир тофу/адигейський – 500 гр.
- Креветки – 300 гр.
- Місо-паста – 4 ст. л.
- Вода – 2 л
- Морква – 1 шт.
- Листи норі – 3 шт.
- Яйце – 2 шт.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні інгредієнти за списком.
Крок 2. Відміряємо вказану кількість креветок.
Крок 3. Промиваємо креветки, щоб відокремити їх від льоду.
Крок 4. Листи норі розрізаємо на невеликі квадратики.
Крок 5. Очищаємо і промиваємо морквину, після натираємо її на тертці.
Крок 6. Відварюємо курячі яйця. Очищаємо їх від шкаралупи, остуджуємо і нарізаємо кубиками.
Крок 7. Сир тофу розбираємо на невеликі акуратні кубики.
Крок 8. Всі інгредієнти викладаємо в каструлю, доповнюємо їх місо-пастою.
Крок 9. Заливаємо водою і відварюємо 10 хвилин після кипіння. Можна прибирати з плити.
Крок 10. Японський місо суп з креветками готовий. Розливайте по тарілках і пригощайтеся!