Смачний місо суп з куркою
Місо суп з куркою виходить неймовірно смачним, ароматним і поживним. Оригінальне японське частування кожен може приготувати на своїй кухні. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Побалуйте себе і своїх близьких!
Час приготування – 45 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Бульйон курячий – 1 л
- Філе куряче – 1 шт.
- Гриби шампіньйони – 100 гр.
- Морква – 1 шт.
- Локшина удон – 50 гр.
- соєвий Соус – 3 ст. л.
- Місо-паста – 1 ст. л.
- Оцет винний/рисовий – 1 ст. л.
- томатна Паста – 50 гр.
- Цибуля зелена – за смаком.
- Перець чилі – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо курячий бульйон. Його можна заздалегідь відварити з невеликих частин курки.
Крок 2. Куряче філе промиваємо під водою, нарізаємо невеликими шматочками і перемішуємо з оцтом. Даємо трохи замаринуватися.
Крок 3. Гриби промиваємо і подрібнюємо. Кілька капелюшків можна залишити для прикраси.
Крок 4. Очищену моркву ріжемо тонкими колами. Подрібнюємо гострий перець. Відправляємо овочі в бульйон разом з куркою. Варимо 10 хвилин.
Крок 5. Доповнюємо суп томатною пастою і грибами. Відварюємо ще 10 хвилин.
Крок 6. Місо-пасту розвести окремо в невеликій кількості бульйону.
Крок 7. Додаємо в заготовку місо-пасту і соєвий соус.
Крок 8. Опускаємо в частування локшина удон. Готуємо 5 хвилин і знімаємо з плити. Наприкінці доповнюємо подрібненою зеленню.
Крок 9. Смачний місо суп з куркою готовий. Розливайте по порційних тарілках і подавайте до столу!