Місо суп – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Смачний місо суп з куркою

Місо суп з куркою виходить неймовірно смачним, ароматним і поживним. Оригінальне японське частування кожен може приготувати на своїй кухні. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Побалуйте себе і своїх близьких!

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Бульйон курячий – 1 л
  • Філе куряче – 1 шт.
  • Гриби шампіньйони – 100 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Локшина удон – 50 гр.
  • соєвий Соус – 3 ст. л.
  • Місо-паста – 1 ст. л.
  • Оцет винний/рисовий – 1 ст. л.
  • томатна Паста – 50 гр.
  • Цибуля зелена – за смаком.
  • Перець чилі – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо курячий бульйон. Його можна заздалегідь відварити з невеликих частин курки.

Крок 2. Куряче філе промиваємо під водою, нарізаємо невеликими шматочками і перемішуємо з оцтом. Даємо трохи замаринуватися.

Крок 3. Гриби промиваємо і подрібнюємо. Кілька капелюшків можна залишити для прикраси.

Крок 4. Очищену моркву ріжемо тонкими колами. Подрібнюємо гострий перець. Відправляємо овочі в бульйон разом з куркою. Варимо 10 хвилин.

Крок 5. Доповнюємо суп томатною пастою і грибами. Відварюємо ще 10 хвилин.

Крок 6. Місо-пасту розвести окремо в невеликій кількості бульйону.

Крок 7. Додаємо в заготовку місо-пасту і соєвий соус.

Крок 8. Опускаємо в частування локшина удон. Готуємо 5 хвилин і знімаємо з плити. Наприкінці доповнюємо подрібненою зеленню.

Крок 9. Смачний місо суп з куркою готовий. Розливайте по порційних тарілках і подавайте до столу!