Місо суп – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Місо-суп з баклажанами

Місо-суп з баклажанами виходить напрочуд смачним, ароматним і поживним. Яскраве ресторанну страву кожен може приготувати на своїй кухні. Для цього використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями і докладним описом процесу. Побалуйте себе і своїх близьких!

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Баклажан – 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 шт.
  • Місо-паста – 1 ст. л.
  • Масло кунжутне – 2 ст. л.

Для бульйону даші:

  • Вода – 600 мл
  • Бульйон рибний гранульований Хондаши – 1 ч. л.

Для подання:

  • Імбир маринований рожевий – за смаком.
  • Бамбук маринований Менма – за смаком.
  • Кунжут білий смажений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Баклажани нарізаємо тоненькими півколами.

Крок 2. Вимочуємо продукт 10 хвилин в підсоленій воді.

Крок 3. Ріпчасту лек нарізаємо тонкими пір’ям.

Крок 4. Окремо готуємо бульйон даши. Для цього розчиняємо в теплій воді гранули Хондаши.

Крок 5. Вимочені баклажани перекладаємо на паперовий рушник.

Крок 6. Після овоч обсмажуємо до рум’янцю на кунжутній олії.

Крок 7. Окремо обсмажуємо цибулю.

Крок 8. Цибулю, баклажани відправляємо в каструлю з бульйоном.

Крок 9. Варимо заготівлю 5 хвилин. Знімаємо з плити.

Крок 10. Через сито розтираємо в суп місо-пасту.

Крок 11. Акуратно все перемішуємо.

Крок 12. Розливаємо суп по глибоких тарілках. Для подачі використовуйте кунжут, маринований імбир і бамбук.

Крок 13. Апетитний місо-суп з баклажанами готовий. Пригощайтеся!