Покроковий рецепт приготування млинців на кислому молоці з окропом
Якщо скисло молоко, його не обов’язково викидати. Приготуйте з продукту тонкі млинці з додаванням окропу. Частування виходить рум’яною і хрусткою, ідеально підходить до сніданку.
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Борошно – 200 гр.
- Молоко кисле – 400 мл
- Вода – 150 мл
- Яйце – 2 шт.
- Цукор – 40 гр.
- Сіль – 1 щіпка.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Масло – для смаження.
Процес приготування:
1. Просіваємо борошно з сіллю в глибоку тарілку. Робимо в масі невелике поглиблення і розбиваємо в нього два курячих яйця. Розмішуємо інгредієнти.
2. Сюди ж вливаємо кисле молоко, рослинне масло і окріп. Збиваємо до гладкої рідкої маси.
3. Розігріваємо сковороду і обмазуємо її шматочком вершкового масла.
4. Виливаємо на сковороду невелику кількість тіста і швидко розподіляємо його по поверхні.
5. Смажимо продукт до яскравого рум’янцю. На кожну сторону, приблизно, по одній хвилині.
6. Тонкі апетитні млинчики кладемо на порційні тарілки і подаємо до столу. Готово!