Млинці на молоці з окропом – 8 рецептів тонких заварних млинців з дірочками

Покроковий рецепт приготування млинців на кислому молоці з окропом

Якщо скисло молоко, його не обов’язково викидати. Приготуйте з продукту тонкі млинці з додаванням окропу. Частування виходить рум’яною і хрусткою, ідеально підходить до сніданку.

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Борошно – 200 гр.
  • Молоко кисле – 400 мл
  • Вода – 150 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 40 гр.
  • Сіль – 1 щіпка.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Масло – для смаження.

Процес приготування:

1. Просіваємо борошно з сіллю в глибоку тарілку. Робимо в масі невелике поглиблення і розбиваємо в нього два курячих яйця. Розмішуємо інгредієнти.

2. Сюди ж вливаємо кисле молоко, рослинне масло і окріп. Збиваємо до гладкої рідкої маси.

3. Розігріваємо сковороду і обмазуємо її шматочком вершкового масла.

4. Виливаємо на сковороду невелику кількість тіста і швидко розподіляємо його по поверхні.

5. Смажимо продукт до яскравого рум’янцю. На кожну сторону, приблизно, по одній хвилині.

6. Тонкі апетитні млинчики кладемо на порційні тарілки і подаємо до столу. Готово!