Тонкі млинці з дірочками на мінеральній воді з яйцями
Млинці, приготовані на мінеральній воді і яйцях, виходять особливо смачними і ароматними. Тонкі, рум’яні, з красивими дірочками, так і хочеться подати їх на стіл. Справжні ласощі для всієї родини!
Час приготування: 40 хв.
Час приготування: 25 хв.
Порції: 4
Інгредієнти:
- Мінеральна вода – 2 склянки
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Яйце – 3 шт.
- Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
- Олія – для смаження
Процес приготування:
1. В окремій ємності розбиваємо яйця і збиваємо їх у невелику піну з допомогою віночка.
2. Тепер додаємо до них мінеральну воду і розмішуємо. Також засипаємо цукровий пісок.
3. Борошно просіваємо через ситечко. Якщо ємність для замішування тіста досить широка, можна просіяти відразу в неї і поступово перемішувати тісто.
4. Якщо ні, то додайте борошно в рідку масу невеликими порціями і добре перемішайте, позбавляючись від грудочок.
5. Беремо сковороду, промазуємо її рослинним маслом в тому числі стінки, щоб млинці не прилипали. Розігріваємо його на помірному вогні і вливаємо першу порцію тіста (на 1 млинець знадобитися приблизно ½ ополоника).
6. Обсмажуємо млинці з усіх боків до золотистого кольору і бульбашок.
Приємного апетиту!