Млинці на воді з яйцями – 10 простих і смачних рецептів з покроковими фото

Тонкі млинці з дірочками на мінеральній воді з яйцями

Млинці, приготовані на мінеральній воді і яйцях, виходять особливо смачними і ароматними. Тонкі, рум’яні, з красивими дірочками, так і хочеться подати їх на стіл. Справжні ласощі для всієї родини!

Час приготування: 40 хв.

Час приготування: 25 хв.

Порції: 4

Інгредієнти:

  • Мінеральна вода – 2 склянки
  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор-пісок – 1,5 ст. л.
  • Олія – для смаження

Процес приготування:

1. В окремій ємності розбиваємо яйця і збиваємо їх у невелику піну з допомогою віночка.

2. Тепер додаємо до них мінеральну воду і розмішуємо. Також засипаємо цукровий пісок.

3. Борошно просіваємо через ситечко. Якщо ємність для замішування тіста досить широка, можна просіяти відразу в неї і поступово перемішувати тісто.

4. Якщо ні, то додайте борошно в рідку масу невеликими порціями і добре перемішайте, позбавляючись від грудочок.

5. Беремо сковороду, промазуємо її рослинним маслом в тому числі стінки, щоб млинці не прилипали. Розігріваємо його на помірному вогні і вливаємо першу порцію тіста (на 1 млинець знадобитися приблизно ½ ополоника).

6. Обсмажуємо млинці з усіх боків до золотистого кольору і бульбашок.

Приємного апетиту!