Мочені яблука у квашеній капусті-в 3-х літровій банці
Щоб домашні мочені яблука вийшли насиченим смаком, приготуйте їх у квашеній капусті. Овочева заготівля дасть багато соку фруктовим плодам, що зробить частування ще більш оригінальним.
Час готування: 7 днів
Час приготування: 6 днів
Порцій – 6 л.
Інгредієнти:
- Яблуко – 3 кг
- Капуста білокачанна – 4 кг
- Морква – 100 гр.
- Сіль – 100 гр.
- Цукор – 60 гр.
Процес приготування:
1. Промиваємо білокачанну капусту і ріжемо її тонкою соломкою.
2. Морква пропускаємо через крупну тертку.
3. З’єднуємо овочі один з одним, посипаємо їх сіллю і цукром, після старанно розминаємо руками до появи соку.
4. Промиваємо яблука і щільно укладаємо їх разом з капустяної масою в чисті скляні банки.
5. Витримуємо заготовки 5-7 днів при кімнатній температурі. Заливаємо їх виділився за цей час соком і закриваємо кришками. Відправляємо мочені яблука на зберігання в прохолодне місце.