Мочені яблука в банках на зиму – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Мочені яблука у квашеній капусті-в 3-х літровій банці

Щоб домашні мочені яблука вийшли насиченим смаком, приготуйте їх у квашеній капусті. Овочева заготівля дасть багато соку фруктовим плодам, що зробить частування ще більш оригінальним.

Час готування: 7 днів

Час приготування: 6 днів

Порцій – 6 л.

Інгредієнти:

  • Яблуко – 3 кг
  • Капуста білокачанна – 4 кг
  • Морква – 100 гр.
  • Сіль – 100 гр.
  • Цукор – 60 гр.

Процес приготування:

1. Промиваємо білокачанну капусту і ріжемо її тонкою соломкою.

2. Морква пропускаємо через крупну тертку.

3. З’єднуємо овочі один з одним, посипаємо їх сіллю і цукром, після старанно розминаємо руками до появи соку.

4. Промиваємо яблука і щільно укладаємо їх разом з капустяної масою в чисті скляні банки.

5. Витримуємо заготовки 5-7 днів при кімнатній температурі. Заливаємо їх виділився за цей час соком і закриваємо кришками. Відправляємо мочені яблука на зберігання в прохолодне місце.