Молочний суп з макаронами – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Суп на молоці з макаронами і картоплею

Суп на молоці з макаронами і картоплею виходить дуже ніжним, апетитним і поживним. Приготувати його в домашніх умовах нескладно. Для цього беріть на замітку перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями. Урізноманітніть своє обіднє меню.

Час приготування – 20 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Молоко – 1 л
  • Вода – 500 мл
  • Картопля – 350 гр.
  • Вермішель – 150 гр.
  • Сіль – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Очищаємо від шкірки картоплю, промиваємо його під водою і нарізаємо невеликими кубиками.

Крок 2. Відварюємо картоплю в невеликій кількості води, так як у молоці овоч не розвариться.

Крок 3. Коли картопля стане м’яким, вливаємо до нього літр молока. Воду зливати не потрібно.

Крок 4. Нагріваємо вміст каструлі на невеликому або помірному вогні.

Крок 5. Відміряємо потрібну кількість вермішелі і відправляємо її в гарячий молочний суп.

Крок 6. Варимо частування до готовності макаронів близько 5 хвилин. В кінці додаємо сіль за смаком.

Крок 7. Суп на молоці з макаронами і картоплею готовий. Розливайте по порційних тарілках і швидше пробуйте!