Молочний суп з макаронами – 5 рецептів приготування з покроковими фото

Молочний суп з вермішеллю і яйцем

Молочний суп з вермішеллю і яйцем порадує вас швидким і нескладним кулінарним процесом. Готове блюдо вийде апетитним і цікавим за смаком. Подавайте його до обіду в колі сім’ї. Для приготування рекомендуємо використовувати перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.

Час приготування – 15 хвилин

Час приготування – 5 хвилин

Порції – 4

Інгредієнти:

  • Молоко – 1 л
  • Вермішель – 150 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Масло вершкове – 50 гр.
  • Цукор – 30 гр.
  • Сіль – 5 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Вливаємо молоко в каструлю. Доводимо його до кипіння на невеликому вогні. Розмішуємо тут сіль і цукор.

Крок 2. Відміряємо потрібну кількість вермішелі.

Крок 3. Опускаємо макаронні вироби в кипляче молоко. Перемішуємо і варимо близько 5 хвилин.

Крок 4. Курячі яйця розбиваємо в невелику глибоку тарілку.

Крок 5. Додаємо до яєць трохи води і разбалтываем їх виделкою або вінчиком. Після тонким струменем вливаємо в гарячий суп.

Крок 6. Подрібнюємо зубчик часнику. Його також відправляємо в суп. Перемішуємо вміст каструлі і вимикаємо плиту.

Крок 7. Молочний суп з вермішеллю і яйцем готовий. Розливайте гаряче блюдо по тарілках і подавайте до столу, доповнивши вершковим маслом!