Молочний суп з вермішеллю і яйцем
Молочний суп з вермішеллю і яйцем порадує вас швидким і нескладним кулінарним процесом. Готове блюдо вийде апетитним і цікавим за смаком. Подавайте його до обіду в колі сім’ї. Для приготування рекомендуємо використовувати перевірений покроковий рецепт з нашої збірки.
Час приготування – 15 хвилин
Час приготування – 5 хвилин
Порції – 4
Інгредієнти:
- Молоко – 1 л
- Вермішель – 150 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Масло вершкове – 50 гр.
- Цукор – 30 гр.
- Сіль – 5 гр.
Процес приготування:
Крок 1. Вливаємо молоко в каструлю. Доводимо його до кипіння на невеликому вогні. Розмішуємо тут сіль і цукор.
Крок 2. Відміряємо потрібну кількість вермішелі.
Крок 3. Опускаємо макаронні вироби в кипляче молоко. Перемішуємо і варимо близько 5 хвилин.
Крок 4. Курячі яйця розбиваємо в невелику глибоку тарілку.
Крок 5. Додаємо до яєць трохи води і разбалтываем їх виделкою або вінчиком. Після тонким струменем вливаємо в гарячий суп.
Крок 6. Подрібнюємо зубчик часнику. Його також відправляємо в суп. Перемішуємо вміст каструлі і вимикаємо плиту.
Крок 7. Молочний суп з вермішеллю і яйцем готовий. Розливайте гаряче блюдо по тарілках і подавайте до столу, доповнивши вершковим маслом!