Морквяний торт класичний – 11 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Як приготувати морквяний торт за рецептом Старбакса в домашніх умовах?

Апетитний морквяний торт в домашніх умовах можна приготувати за популярним рецептом з Старбакса. Солодке блюдо виходить ніжним, яскравим і низькокалорійним. Оцініть оригінальний і корисний десерт.

Час готування: 1 год

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 4

Склад:

  • Морква – 150 гр.
  • Молоко – 120 мл
  • Висівки вівсяні – 60 гр.
  • Цукор – 1,5 ст. л.
  • Яйце – 1 шт.
  • Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для крему:

  • Сир – 150 гр.
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Цедра лимона – 1 ч. л.

Для прикраси:

  • Шоколад гіркий – за смаком.

Процес приготування:

1. В глибоку посуд, вливаємо молоко. Сюди ж розбиваємо куряче яйце.

2. Збиваємо продукти до пишної піни. До суміші додаємо перемелені вівсяні висівки.

3. Цукор розмішуємо з крохмалем і розпушувачем. Висипаємо суміш до основних продуктів.

4. Чистимо моркву натираємо на тертці. Перекладаємо овоч в загальну масу. Ретельно збиваємо вміст.

5. Перелити тісто у форму для випікання. Готуємо його 30 хвилин при температурі 180 градусів.

6. Готовий морквяний корж акуратно витягаємо з форми і даємо йому охолонути. Ділимо продукт на порційні шматки. Кожен з них розрізаємо на тонкі шари.

7. Для крему збиваємо сир з цукром і цедрою. Обмазуємо густою масою шматочки торта зверху і між шарами. Прикрашаємо розтопленим гірким шоколадом. Готово, подавайте десерт до столу!