Як приготувати морквяний торт за рецептом Старбакса в домашніх умовах?
Апетитний морквяний торт в домашніх умовах можна приготувати за популярним рецептом з Старбакса. Солодке блюдо виходить ніжним, яскравим і низькокалорійним. Оцініть оригінальний і корисний десерт.
Час готування: 1 год
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 4
Склад:
- Морква – 150 гр.
- Молоко – 120 мл
- Висівки вівсяні – 60 гр.
- Цукор – 1,5 ст. л.
- Яйце – 1 шт.
- Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Для крему:
- Сир – 150 гр.
- Цукор – 2 ст. л.
- Цедра лимона – 1 ч. л.
Для прикраси:
- Шоколад гіркий – за смаком.
Процес приготування:
1. В глибоку посуд, вливаємо молоко. Сюди ж розбиваємо куряче яйце.
2. Збиваємо продукти до пишної піни. До суміші додаємо перемелені вівсяні висівки.
3. Цукор розмішуємо з крохмалем і розпушувачем. Висипаємо суміш до основних продуктів.
4. Чистимо моркву натираємо на тертці. Перекладаємо овоч в загальну масу. Ретельно збиваємо вміст.
5. Перелити тісто у форму для випікання. Готуємо його 30 хвилин при температурі 180 градусів.
6. Готовий морквяний корж акуратно витягаємо з форми і даємо йому охолонути. Ділимо продукт на порційні шматки. Кожен з них розрізаємо на тонкі шари.
7. Для крему збиваємо сир з цукром і цедрою. Обмазуємо густою масою шматочки торта зверху і між шарами. Прикрашаємо розтопленим гірким шоколадом. Готово, подавайте десерт до столу!