Як приготувати смачний морквяний торт зі сметанним кремом?
Домашній морквяний торт можна доповнити сметанним кремом. Це додасть десерту легкість і ніжний смак. Яскраве частування можна подавати до чаю. Оцініть кулінарну ідею для солодкого поживної страви.
Час готування: 1 год
Час приготування: 25 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Морква – 0,5 кг
- Борошно – 1 склянка
- Цукор – 5 ст. л.
- Яйце – 3 шт.
- Масло вершкове – 150 гр.
- Розпушувач – 1 ч. л.
Для крему:
- Сметана – 300 гр.
- Цукор – 3 ст. л.
Для прикраси:
- Стружка кокосова – за смаком.
- Мастика – за смаком.
Процес приготування:
1. Розм’якшене вершкове масло з’єднайте з цукром. Збиваємо продукти до отримання пишної однорідної маси.
2. Сюди ж розбиваємо курячі яйця.
3. Знову розмішуємо масу.
4. Натираємо моркву на дрібній тертці. Викладаємо продукт в яєчно-масляну суміш.
5. Розмішуємо до з’єднання інгредієнтів.
6. Викладаємо в масу борошно і розпушувач. Перемішуємо тісто.
7. Переливаємо морквяний продукт у форму для випікання. Готуємо 35 хвилин при температурі 180 градусів.
8. Для крему ретельно збиваємо сметану з цукром.
9. Готовий корж рясно обмазуємо сметанним кремом.
10. Прикрашаємо торт кондитерської стружкою і мастикою. Яскравий десерт готовий, можна подавати до столу!