Морквяний торт класичний – 11 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Як приготувати смачний морквяний торт зі сметанним кремом?

Домашній морквяний торт можна доповнити сметанним кремом. Це додасть десерту легкість і ніжний смак. Яскраве частування можна подавати до чаю. Оцініть кулінарну ідею для солодкого поживної страви.

Час готування: 1 год

Час приготування: 25 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Морква – 0,5 кг
  • Борошно – 1 склянка
  • Цукор – 5 ст. л.
  • Яйце – 3 шт.
  • Масло вершкове – 150 гр.
  • Розпушувач – 1 ч. л.

Для крему:

  • Сметана – 300 гр.
  • Цукор – 3 ст. л.

Для прикраси:

  • Стружка кокосова – за смаком.
  • Мастика – за смаком.

Процес приготування:

1. Розм’якшене вершкове масло з’єднайте з цукром. Збиваємо продукти до отримання пишної однорідної маси.

2. Сюди ж розбиваємо курячі яйця.

3. Знову розмішуємо масу.

4. Натираємо моркву на дрібній тертці. Викладаємо продукт в яєчно-масляну суміш.

5. Розмішуємо до з’єднання інгредієнтів.

6. Викладаємо в масу борошно і розпушувач. Перемішуємо тісто.

7. Переливаємо морквяний продукт у форму для випікання. Готуємо 35 хвилин при температурі 180 градусів.

8. Для крему ретельно збиваємо сметану з цукром.

9. Готовий корж рясно обмазуємо сметанним кремом.

10. Прикрашаємо торт кондитерської стружкою і мастикою. Яскравий десерт готовий, можна подавати до столу!