Морозиво з вершків – 8 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Ніжне і дуже смачне морозиво з вершків і полуниці в домашніх умовах

Вершково-полуничне морозиво – майже така ж класика, як і шоколадне морозиво. Натуральні ягоди і йогурт прибирають надмірну солодкість. Готується швидко, а результат перевершить навіть найсміливіші очікування.

Час готування: 4 години.

Час приготування:10 хвилин.

Порцій – 4.

Склад:

  • Полуниця свіжа або заморожена – 300 гр.
  • Цукор-пісок – 3-4 ст. л.
  • Вершки 33% – 120 мл
  • Йогурт натуральний – 80 мл
  • Цукор ванільний – 1 ч. л.

Процес приготування:

1. Свіжу полуницю промиваємо, свіжоморожену розморожуємо при кімнатній температурі.

2. З ягід готуємо пюре зі звичайним і ванільним цукром за допомогою блендера.

3. Додаємо в ягідне пюре йогурт, вершки, збиваємо суміш до стану пишного крему 3-4 хвилини.

4. Масу перекладаємо в формочки, закриваємо їх і тримаємо в морозильній камері протягом 3-4 годин.

5. Дістаємо готове морозиво і прикрашаємо його листочками м’яти або базиліка. Домашнє вершкове морозиво з полуницею готово!