Мясо по-французьки з курячого філе в духовці – 7 рецептів з покроковими фото

Соковите куряче філе в духовці з помідорами, сиром і цибулею

З простого набору продуктів можна зробити воістину королівського виду блюдо. Для того, щоб здивувати гостей вам знадобиться куряче філе, помідори і цибулю. Блюдо виходить красивим, соковитим і дуже смачним.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 20 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Помідори – 3 шт.
  • Сир – 300 гр.
  • Майонез – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Філе куряче – 2 шт.
  • Масло рослинне – для змазування форми.

Процес приготування:

1. Куряче філе наріжте пластинками злегка відбийте молоточком і складіть в миску. Посипте м’ясо сіллю і спеціями, перемішайте і залиште маринуватися на 30 хвилин.

2. Ріпчасту цибулю наріжте кільцями і обсмажте на рослинному маслі до золотистого кольору. Помідори наріжте часточками. Сир натріть на крупній тертці.

3. Форму для запікання застелити фольгою і змастіть маслом. Викладіть філе куряче, змащуємо його майонезом.

4. Потім на м’ясо викладіть цибулю і помідори. Посипте заготівлю тертим сиром.

5. Запікайте блюдо в духовці при 180 градусах 40 хвилин. Курячу грудку з помідорами та цибулею подавайте на стіл в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!