Мясо по-кремлівськи – 6 смачних рецептів з покроковими фото

М’ясо по-кремлівськи з свинини

М’ясо по-кремлівськи з свинини потребує тривалої підготовки. Але саме завдяки цьому, м’ясо виходить надзвичайно ніжним. Вершкове масло робить страву соковитою і надає неймовірний аромат. Страва підходить як для щоденного вживання, так і для особливих подій.

Час готування – 2 ч. 00 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2

Інгредієнти:

  • М’якоть свинини – 500 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 100 гр.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Часник – 2-3 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Цукор-пісок – 1 ч. л.
  • Оцет столовий 9% – 1 ст. л.
  • Вода – 100 мл
  • Масло вершкове – 100 гр.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти.

Крок 2. Зачистивши свинину, рубаємо м’ясо шматками. Підійде як полендвица, так і частини з жировими прошарками. При тривалої термічної обробки навіть жорсткі частини добре розваряться.

Крок 3. Беремо посуд з подвійним дном і укладаємо ряд м’яса. Підійде казан.

Крок 4. Очистивши часник і велику цибулину, а потім промивши компоненти, нарізаємо їх не дуже тонко. Кількість можна збільшити.

Крок 5. Прикриваємо м’ясні шматки цибулею.

Крок 6. Нарізавши 100 грамів вершкового масла, кладемо зверху і наливаємо 100 мілілітрів води.

Крок 7. Встановивши на плиту і включивши нагрівання при температурі нижче середнього, чекаємо закипання і тушкуємо 1 годину при закритій кришці. Солимо і перчимо. Кладемо часник. Можна використовувати суху спецію.

Крок 8. Вливаємо ложку оцту.

Крок 9. Щоб врівноважити смак, насипаємо цукровий пісок. Мінімізуючи нагрівання, продовжуємо гасіння ще протягом 50 хвилин. Соус увариться, а м’ясо стане дуже м’яким.

Крок 10. Сервіруємо м’ясо по-кремлівськи. При бажанні доповнюємо гарніром. Підійдуть не тільки всі крупи і картоплю, але й макарони.

Крок 11. Страву можна подавати і без гарніру на свій розсуд. Для того, щоб не залишати на тарілках соус, подаємо хлібобулочні вироби.

Крок 12. Це дуже смачно! Волокна відокремлюються один від одного при легкому натисканні. Приємного апетиту!