Покроковий рецепт приготування минтая в клярі з майонезом
Минтай в клярі на майонезі виходить соковитим всередині і хрустким зовні. Страва дуже проста у виконанні, його можна подавати з будь-яким гарніром. Пригостіть рідних ситним обідом або вечерею.
Час приготування: 25 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 6
Склад:
- Минтай – 500 гр.
- Яйце – 2 шт.
- Борошно – 100 гр.
- Майонез – 200 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. У глибоку тарілку розбиваємо яйця. До них ж вливаємо майонез. Збиваємо до однорідного стану.
2. Просіваємо борошно і продовжуємо перемішувати.
3. Збиваємо кляр до густого стану. Готове.
4. Заздалегідь розморожуємо рибу, розрізаємо її на невеликі шматочки і позбавляє від кісток. Далі підготовлений минтай посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.
5. Кожен шматочок риби обвалюємо у майонезному клярі і кладемо в сковороду з розігрітим маслом. Смажимо до золотистої скоринки з обох сторін.
6. Готовий минтай в клярі злегка охолоджуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!