Минтай в клярі – 8 рецептів приготування на сковороді з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування минтая в клярі з майонезом

Минтай в клярі на майонезі виходить соковитим всередині і хрустким зовні. Страва дуже проста у виконанні, його можна подавати з будь-яким гарніром. Пригостіть рідних ситним обідом або вечерею.

Час приготування: 25 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 6

Склад:

  • Минтай – 500 гр.
  • Яйце – 2 шт.
  • Борошно – 100 гр.
  • Майонез – 200 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. У глибоку тарілку розбиваємо яйця. До них ж вливаємо майонез. Збиваємо до однорідного стану.

2. Просіваємо борошно і продовжуємо перемішувати.

3. Збиваємо кляр до густого стану. Готове.

4. Заздалегідь розморожуємо рибу, розрізаємо її на невеликі шматочки і позбавляє від кісток. Далі підготовлений минтай посипаємо сіллю і чорним меленим перцем.

5. Кожен шматочок риби обвалюємо у майонезному клярі і кладемо в сковороду з розігрітим маслом. Смажимо до золотистої скоринки з обох сторін.

6. Готовий минтай в клярі злегка охолоджуємо і подаємо до столу. Приємного апетиту!