Начинка з серця свинячого для млинців
Начинка з серця свинячого для млинців – це простий у виконанні і смачний варіант для вашого домашнього перекусу або обіду. Така начинка виходить неймовірно ситної. Для приготування своїми руками беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час готування – 2 години
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 350 гр.
Склад:
- Серце свиняче – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло вершкове – 20 гр.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Ретельно промиваємо свиняче серце, видаляємо плівки і жир.
Крок 2. Відварюємо субпродукт у підсоленій воді близько 1,5-2 годин. Після інгредієнт остуджуємо.
Крок 3. Відварене серце прокручуємо через м’ясорубку.
Крок 4. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до рум’янцю на рослинному маслі. Сюди ж викладаємо подрібнену серце. Солимо, перчимо і доповнюємо шматочками вершкового масла. Перемішуємо і смажимо пару хвилин всі разом.
Крок 5. Викладаємо на заготівлю готові тонкі млинці.
Крок 6. Загортаємо частування зі свинячого серця в млинець. Можна згорнути в конвертик.
Крок 7. Начинка з серця свинячого для млинців готова!