Начинка для млинців – 15 смачних і простих рецептів з покроковими фото

Начинка з серця свинячого для млинців

Начинка з серця свинячого для млинців – це простий у виконанні і смачний варіант для вашого домашнього перекусу або обіду. Така начинка виходить неймовірно ситної. Для приготування своїми руками беріть на замітку перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час готування – 2 години

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 350 гр.

Склад:

  • Серце свиняче – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Ретельно промиваємо свиняче серце, видаляємо плівки і жир.

Крок 2. Відварюємо субпродукт у підсоленій воді близько 1,5-2 годин. Після інгредієнт остуджуємо.

Крок 3. Відварене серце прокручуємо через м’ясорубку.

Крок 4. Подрібнюємо цибулю і обсмажуємо до рум’янцю на рослинному маслі. Сюди ж викладаємо подрібнену серце. Солимо, перчимо і доповнюємо шматочками вершкового масла. Перемішуємо і смажимо пару хвилин всі разом.

Крок 5. Викладаємо на заготівлю готові тонкі млинці.

Крок 6. Загортаємо частування зі свинячого серця в млинець. Можна згорнути в конвертик.

Крок 7. Начинка з серця свинячого для млинців готова!