Окрошка – 10 смачних рецептів приготування в домашніх умовах з покроковими фото

Окрошка з ковбасою на воді з майонезом і оцтом

Окрошка повинна бути бадьорою і освіжаючої. Тому зазвичай в неї додають трохи оцту для пікантності і перед подачею її наполягають в холодильнику.

Час готування: 30 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 4.

Склад:

  • Огірки – 2-3 шт.
  • Картопля – 2-3 шт.
  • Ковбаса варена – 200 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Зелень – 1 пучок.
  • Майонез – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Оцет столовий – за смаком.

Процес приготування:

1. Огірки помийте і наріжте кубиками.

2. Варену ковбасу очистити від оболонки і дрібно наріжте.

3. Яйця зваріть круто, очистіть і наріжте кубиками.

4. Картоплю слід попередньо відварити в мундирах, очистити і також нарізати кубиками.

5. Зелень вимити і дрібно порубаєте. Змішайте всі інгредієнти в каструлі. Додайте сіль, оцет, майонез і очищену воду. Перемішайте і подавайте окрошку на стіл.

Приємного апетиту!