Окрошка з ковбасою на воді з майонезом і оцтом
Окрошка повинна бути бадьорою і освіжаючої. Тому зазвичай в неї додають трохи оцту для пікантності і перед подачею її наполягають в холодильнику.
Час готування: 30 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 4.
Склад:
- Огірки – 2-3 шт.
- Картопля – 2-3 шт.
- Ковбаса варена – 200 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Зелень – 1 пучок.
- Майонез – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Оцет столовий – за смаком.
Процес приготування:
1. Огірки помийте і наріжте кубиками.
2. Варену ковбасу очистити від оболонки і дрібно наріжте.
3. Яйця зваріть круто, очистіть і наріжте кубиками.
4. Картоплю слід попередньо відварити в мундирах, очистити і також нарізати кубиками.
5. Зелень вимити і дрібно порубаєте. Змішайте всі інгредієнти в каструлі. Додайте сіль, оцет, майонез і очищену воду. Перемішайте і подавайте окрошку на стіл.
Приємного апетиту!