Окрошка на квасі класична – 10 рецептів з покроковими фото

Дуже смачна окрошка на квасі з копченою ковбасою

Цікава за смаком і ароматна окрошка виходить з додаванням копченої ковбаси. Особливу родзинку додасть страві заправка з квасу. Готуйте продукт для літнього сімейного обіду.

Час приготування: 40 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Квас – 4 склянки
  • Ковбаса копчена – 160 гр.
  • Картопля – 3 шт.
  • Редис – 6 шт.
  • Огірок – 3 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Сметана для подачі.

Процес приготування:

1. Спочатку промиваємо свіжі овочі.

2. Зелень дрібно нарізаємо і розминаємо в тарілці до виділення соку і появи яскравого аромату.

3. Додаємо сюди ж мелконарезанного ковбасу, редис, огірки, відварену картоплю і яйця.

4. Солимо за смаком і розмішуємо інгредієнти. Заправляємо їх охолодженим квасом.

5. Розливаємо окрошку з копченою ковбасою по тарілках і подаємо до столу, доповнивши ложкою сметани. Пригощайтеся!