Дуже смачна окрошка на квасі з копченою ковбасою
Цікава за смаком і ароматна окрошка виходить з додаванням копченої ковбаси. Особливу родзинку додасть страві заправка з квасу. Готуйте продукт для літнього сімейного обіду.
Час приготування: 40 хвилин
Час приготування: 15 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Квас – 4 склянки
- Ковбаса копчена – 160 гр.
- Картопля – 3 шт.
- Редис – 6 шт.
- Огірок – 3 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Сметана для подачі.
Процес приготування:
1. Спочатку промиваємо свіжі овочі.
2. Зелень дрібно нарізаємо і розминаємо в тарілці до виділення соку і появи яскравого аромату.
3. Додаємо сюди ж мелконарезанного ковбасу, редис, огірки, відварену картоплю і яйця.
4. Солимо за смаком і розмішуємо інгредієнти. Заправляємо їх охолодженим квасом.
5. Розливаємо окрошку з копченою ковбасою по тарілках і подаємо до столу, доповнивши ложкою сметани. Пригощайтеся!