Швидкий осетинський пиріг з сиром на сковороді
Осетинський пиріг – випічка, яка готується за певною технологією. Однак, для економії часу можна скористатися нашим швидким рецептом пирога на сковороді. Він також виходить повітряним і має приємний вершковий аромат.
Час готування: 35 хв.
Час приготування: 35 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Борошно пшеничне – 2 склянки
- Сіль – 5 гр.
- Цукор – 1 щіпка.
- Сир твердий – 200 гр.
- Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
- Кефір 2,5 % – 1 склянка
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
1. Просійте в миску борошно, додайте сіль, розпушувач для тіста і цукор.
2. Сир натріть на крупній тертці, додайте його в миску.
3. Влийте в миску кефір, перемішайте. Тісто має вийде густим і м’яким.
4. Готове тісто розділіть на 4 частини, кожну розкачати в тонкий круглий коржик.
5. На розігріту сковороду влийте рослинне масло. Обсмажте коржі з двох сторін на помірному вогні до красивого золотистого кольору.
6. Осетинські пироги складіть стопкою, трохи остудіть і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!