Осетинські пироги – 10 покрокових рецептів в домашніх умовах з фото

Швидкий осетинський пиріг з сиром на сковороді

Осетинський пиріг – випічка, яка готується за певною технологією. Однак, для економії часу можна скористатися нашим швидким рецептом пирога на сковороді. Він також виходить повітряним і має приємний вершковий аромат.

Час готування: 35 хв.

Час приготування: 35 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Борошно пшеничне – 2 склянки
  • Сіль – 5 гр.
  • Цукор – 1 щіпка.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Розпушувач для тіста – 1 ч. л.
  • Кефір 2,5 % – 1 склянка
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

1. Просійте в миску борошно, додайте сіль, розпушувач для тіста і цукор.

2. Сир натріть на крупній тертці, додайте його в миску.

3. Влийте в миску кефір, перемішайте. Тісто має вийде густим і м’яким.

4. Готове тісто розділіть на 4 частини, кожну розкачати в тонкий круглий коржик.

5. На розігріту сковороду влийте рослинне масло. Обсмажте коржі з двох сторін на помірному вогні до красивого золотистого кольору.

6. Осетинські пироги складіть стопкою, трохи остудіть і подавайте на стіл.

Приємного апетиту!