Рагу з кабачками, баклажанами, перцем і помідорами
В овочеве рагу можна додати будь-які овочі за своїм смаком. Ми пропонуємо приготувати рагу з довгим складом інгредієнтів, воно безсумнівно сподобається своїм цікавим смаком і яскравим виглядом.
Час готування: 60 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 шт.
 - Баклажани – 2 шт.
 - Морквина – 1 шт.
 - Цибуля ріпчаста – 1 шт.
 - Перець болгарський – 2 шт.
 - Помідори – 3-4 шт.
 - Часник – 1-2 зуб.
 - Паприка солодка – 2 ч. л.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 - лавровий Лист – 1-2 шт.
 - Масло рослинне – 100 мл
 - Зелень – за смаком.
 
Процес приготування:
1. Овочі та зелень промийте і просушіть. Кабачки і баклажани наріжте кубиками.
2. Цибулю наріжте півкільцями, перець – соломкою, моркву – дрібними кубиками.
3. Сковороду з товстим дном прогрійте на вогні, влийте рослинне масло, моркву і пасеруйте цибулю з солодкою паприкою кілька хвилин.
4. Потім додайте баклажани, обсмажте до золотистої скоринки. Слідом викладіть солодкий перець.
5. Далі викладіть кабачки, перемішайте і смажте 3-4 хвилини.
6. Помідори розріжте навпіл, натріть їх на тертці прямо в сковороду. Часник пропустіть через прес і додати в рагу.
7. Додайте сіль і спеції, перемішайте і тушкуйте рагу під кришкою на повільному вогні 10-15 хвилин. Рагу виходить досить густим, посипте його січеною зеленню і подавайте на стіл.
Приємного апетиту!












