Як просто і смачно приготувати овочеве рагу з грибами?
Овочеве рагу з грибами можна віднести до вегетаріанським стравам. Воно виходить смачним і поживним, відмінно підходить для того, щоб протягом трудового дня відновити сили і енергію.
Час готування: 50 хв.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 5.
Склад:
- Печериці – 400 гр.
- Морква – 100 гр.
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Капуста білокачанна – 200 гр.
- Кабачок – 200 гр.
- Часник – 3 зуб.
- Кінза – 20 гр.
- Лист лавровий – 1 шт.
- Маринад – 2 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – 5 ст. л.
Процес приготування:
1. Ріпчасту цибулю наріжте невеликими кубиками. У каструлю влийте рослинне масло і обсмажте цибулю до м’якості.
2. Печериці наріжте скибочками і додати до цибулі, перемішайте і смажте 3-4 хвилини.
3. Моркву наріжте дрібними кубиками, додайте в каструлю, смажте овочі 3 хвилини.
4. Капусту нашаткуйте тонкою соломкою. Викладіть її в каструлю, перемішайте і готуйте ще 3-4 хвилини.
5. Кабачок наріжте кубиками, додайте його в рагу, перемішайте. Додайте сіль і спеції. Влийте пару столових ложок маринаду від солоних огірків або помідорів.
6. Прикрийте каструлю кришкою і тушкуйте на повільному вогні 20 хвилин. В кінці додайте рубану кинзу і подрібнений часник, перемішайте і знімайте каструлю з вогню. Овочеве рагу подавайте на стіл в гарячому вигляді.
Приємного апетиту!