Овочеве рагу – 10 смачних рецептів приготування з покроковими фото

Як просто і смачно приготувати овочеве рагу з грибами?

Овочеве рагу з грибами можна віднести до вегетаріанським стравам. Воно виходить смачним і поживним, відмінно підходить для того, щоб протягом трудового дня відновити сили і енергію.

Час готування: 50 хв.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 5.

Склад:

  • Печериці – 400 гр.
  • Морква – 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 150 гр.
  • Капуста білокачанна – 200 гр.
  • Кабачок – 200 гр.
  • Часник – 3 зуб.
  • Кінза – 20 гр.
  • Лист лавровий – 1 шт.
  • Маринад – 2 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – 5 ст. л.

Процес приготування:

1. Ріпчасту цибулю наріжте невеликими кубиками. У каструлю влийте рослинне масло і обсмажте цибулю до м’якості.

2. Печериці наріжте скибочками і додати до цибулі, перемішайте і смажте 3-4 хвилини.

3. Моркву наріжте дрібними кубиками, додайте в каструлю, смажте овочі 3 хвилини.

4. Капусту нашаткуйте тонкою соломкою. Викладіть її в каструлю, перемішайте і готуйте ще 3-4 хвилини.

5. Кабачок наріжте кубиками, додайте його в рагу, перемішайте. Додайте сіль і спеції. Влийте пару столових ложок маринаду від солоних огірків або помідорів.

6. Прикрийте каструлю кришкою і тушкуйте на повільному вогні 20 хвилин. В кінці додайте рубану кинзу і подрібнений часник, перемішайте і знімайте каструлю з вогню. Овочеве рагу подавайте на стіл в гарячому вигляді.

Приємного апетиту!