Овочеве рагу з кабачка, баклажанів, перцю та помідорів – 6 рецептів з покроковими фото

Рагу з баклажанів, кабачків, перцю і помідорів з м’ясом

Рагу з баклажанів, кабачків, перцю і помідорів з м’ясом – це дуже смачне і поживне кулінарне рішення для вашого домашнього обіду. Нескладний у виконанні страва неодмінно різноманітить ваше звичне меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Час приготування – 40 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порції – 4

Склад:

  • Свинина – 300 гр.
  • Кабачки – 1 шт.
  • Баклажани – 1 шт.
  • Перець болгарський – 2 шт.
  • Помідори – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Зелень – за смаком.
  • Масло рослинне – 50 мл

Процес приготування:

Крок 1. Приготуємо рагу з баклажанів, кабачків, перцю і помідорів з м’ясом. Нарізаємо свинину брусками і обсмажуємо їх на рослинному маслі близько 7-10 хвилин на помірному вогні.

Крок 2. Тонкими напівкружечками нарізаємо кабачок і викладаємо його до м’яса.

Крок 3. Сюди ж відправляємо баклажани. Перемішуємо і продовжуємо обсмажувати все разом.

Крок 4. Викладаємо півкільця цибулі і терту на тертці моркву.

Крок 5. Потім відправляємо до них дрібно порізаний перець і часник, а також очищені від шкірки і подрібнені помідори.

Крок 6. Тушкуємо до готовності всіх інгредієнтів близько 15-20 хвилин. В кінці додаємо сіль, мелений перець і подрібнену зелень.

Крок 7. Рагу з баклажанів, кабачків, перцю і помідорів з м’ясом готово. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!