Рагу з баклажанів, кабачків, перцю і помідорів з м’ясом
Рагу з баклажанів, кабачків, перцю і помідорів з м’ясом – це дуже смачне і поживне кулінарне рішення для вашого домашнього обіду. Нескладний у виконанні страва неодмінно різноманітить ваше звичне меню. Для приготування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.
Час приготування – 40 хвилин
Час приготування – 15 хвилин
Порції – 4
Склад:
- Свинина – 300 гр.
- Кабачки – 1 шт.
- Баклажани – 1 шт.
- Перець болгарський – 2 шт.
- Помідори – 2 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Зелень – за смаком.
- Масло рослинне – 50 мл
Процес приготування:
Крок 1. Приготуємо рагу з баклажанів, кабачків, перцю і помідорів з м’ясом. Нарізаємо свинину брусками і обсмажуємо їх на рослинному маслі близько 7-10 хвилин на помірному вогні.
Крок 2. Тонкими напівкружечками нарізаємо кабачок і викладаємо його до м’яса.
Крок 3. Сюди ж відправляємо баклажани. Перемішуємо і продовжуємо обсмажувати все разом.
Крок 4. Викладаємо півкільця цибулі і терту на тертці моркву.
Крок 5. Потім відправляємо до них дрібно порізаний перець і часник, а також очищені від шкірки і подрібнені помідори.
Крок 6. Тушкуємо до готовності всіх інгредієнтів близько 15-20 хвилин. В кінці додаємо сіль, мелений перець і подрібнену зелень.
Крок 7. Рагу з баклажанів, кабачків, перцю і помідорів з м’ясом готово. Розкладайте по тарілках і подавайте до столу!