Рагу з кабачками, баклажанами, помідорами, перцем, цибулею і морквою
Рагу з кабачками, баклажанами, помідорами, перцем, цибулею і морквою – це апетитне поєднання компонентів, перед якими неможливо встояти, навіть якщо ви не дуже любите овочі. Для яскравості і насиченості аромату, пропонуємо вам доповнити блюдо такими спеціями, як лавровий лист, часник і солодка паприка.
Час готування – 50 хв.
Час приготування – 15 хв.
Порції – 5.
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 шт.
 - Баклажани – 2 шт.
 - Перець солодкий – 2 шт.
 - Цибуля – 1 шт.
 - Морква – 1 шт.
 - Помідори – 3-4 шт.
 - Часник – 1-2 зуб.
 - Паприка солодка мелена – 2 ч. л.
 - Лист лавра – 1-2 шт.
 - Масло олію – 100 мл
 - Зелень – 1 пучок.
 - Сіль – за смаком.
 - Перець чорний мелений – за смаком.
 
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо і очищаємо інгредієнти. Кабачок ріжемо на кубики невеликого розміру.
Крок 2. Аналогічним способом подрібнюємо баклажани і висипаємо в миску, солимо і зверху встановлюємо вантаж – через 30 хвилин овоч обполіскуємо водою і добре віджимаємо руками.
Крок 3. Не гаючи часу, нарізаємо півкільцями цибулю, моркву – дрібним кубиком, а м’якоть болгарського перцю смужками.
Крок 4. На розігрітій олії протягом 60 секунд пасеруємо цибулю і морквину, присмачую меленою паприкою.
Крок 5. Додаємо кубики баклажана і при частому помішуванні доводимо до світло-коричневого відтінку, засипаємо солодкий перець.
Крок 6. Слідом вводимо кабачки, заважаємо і обсмажуємо ще 3-4 хвилини.
Крок 7. Паралельно м’якоть стиглих помідорів тремо на крупній тертці, кашку поєднуємо з часником, пропущеним через прес.
Крок 8. Переливаємо томатне пюре до овочів, доповнюємо приправами і сіллю – перемішуємо і доводимо до готовності під кришкою (близько 10 хвилин).
Крок 9. Страва сервіруємо і запрошуємо родину до столу. Приємного апетиту!












