Паелья з морепродуктів класична – 6 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Простий рецепт страви з морепродуктів в мультиварці

Дуже легкий спосіб приготування паельї в мультиварці. Рис виходить ніжним, розпареним і не пригорає, а вам не доведеться постійно стояти у сковороди і помішувати інгредієнти.

Час готування: 60 хв

Час приготування: 25 хв.

Порцій – 6.

Склад:

  • Рис – 300 гр.
  • морський Коктейль – 500 гр.
  • Помідори черрі – 10 шт.
  • Перець болгарський червоний – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 4 зубчики
  • Горошок зелений – 1 мульт.ст.
  • Вода – 250 мл
  • Спеції – за смаком
  • Масло рослинне – за смаком
  • Сіль – за смаком

Процес приготування:

1. Овочі добре промиваємо, а потім обсушуємо.

2. Рис також промиваємо.

3. Горошок при необхідності розморожуємо.

4. Розігріваємо в чашу мультиварки невелику кількість олії і викладаємо туди морепродукти.

5. Обсмажуємо їх протягом декількох хвилин.

6. Дістаємо морепродукти з мультиварки і відкладаємо.

7. Лук очищаємо і нарізаємо кубиками.

8. Обсмажуємо його в чашу мультиварки на тому ж маслі, що і морепродукти.

9. Часник подрібнюємо.

10. Потім додаємо його до набув золотистий колір цибулі.

11. Болгарський перець очищаємо і нарізаємо кубиками.

12. Також відправляємо його в чашу і обсмажуємо до м’якості.

13. З помідорів знімаємо шкірку за допомогою окропу.

14. Додаємо очищені помідори в каструлю.

15. Солимо, перчимо і додаємо спеції за смаком.

16. Додаємо зелений горошок і гарненько все перемішуємо.

17. Потім викладаємо в чашу морепродукти.

18. Ретельно змішуємо всі інгредієнти.

19. Заливаємо в чашу воду.

20. Вибираємо режим «Плов» і залишаємо паелью готуватися.

21. Перед подачею можна посипати паелью зеленню. Приємного апетиту!