Простий рецепт страви з морепродуктів в мультиварці
Дуже легкий спосіб приготування паельї в мультиварці. Рис виходить ніжним, розпареним і не пригорає, а вам не доведеться постійно стояти у сковороди і помішувати інгредієнти.
Час готування: 60 хв
Час приготування: 25 хв.
Порцій – 6.
Склад:
- Рис – 300 гр.
- морський Коктейль – 500 гр.
- Помідори черрі – 10 шт.
- Перець болгарський червоний – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 4 зубчики
- Горошок зелений – 1 мульт.ст.
- Вода – 250 мл
- Спеції – за смаком
- Масло рослинне – за смаком
- Сіль – за смаком
Процес приготування:
1. Овочі добре промиваємо, а потім обсушуємо.
2. Рис також промиваємо.
3. Горошок при необхідності розморожуємо.
4. Розігріваємо в чашу мультиварки невелику кількість олії і викладаємо туди морепродукти.
5. Обсмажуємо їх протягом декількох хвилин.
6. Дістаємо морепродукти з мультиварки і відкладаємо.
7. Лук очищаємо і нарізаємо кубиками.
8. Обсмажуємо його в чашу мультиварки на тому ж маслі, що і морепродукти.
9. Часник подрібнюємо.
10. Потім додаємо його до набув золотистий колір цибулі.
11. Болгарський перець очищаємо і нарізаємо кубиками.
12. Також відправляємо його в чашу і обсмажуємо до м’якості.
13. З помідорів знімаємо шкірку за допомогою окропу.
14. Додаємо очищені помідори в каструлю.
15. Солимо, перчимо і додаємо спеції за смаком.
16. Додаємо зелений горошок і гарненько все перемішуємо.
17. Потім викладаємо в чашу морепродукти.
18. Ретельно змішуємо всі інгредієнти.
19. Заливаємо в чашу воду.
20. Вибираємо режим «Плов» і залишаємо паелью готуватися.
21. Перед подачею можна посипати паелью зеленню. Приємного апетиту!