Панкейки на молоці – 10 рецептів пишних панкейків на сковороді в домашніх умовах з покроковими фото

Панкейки на кислому молоці в домашніх умовах

Панкейки на кислому молоці в домашніх умовах – це страва, приготувавши яку вам не доведеться виливати в умивальник злегка “зіпсоване” молоко. Крім раціонального використання продуктів, ви також приємно здивуєте свою родину і порадуєте їх ароматною та смачною стравою.

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 4.

Інгредієнти:

  • Молоко кисле коров’яче – 1 ст.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор-пісок – 2 ст.
  • Оливкова олія – 2 ст.л.
  • Борошно – 1,5 ст.
  • Сода – 0,5 ч. л.

Процес приготування:

Крок 1. Міксером збиваємо добела яйця, сіль та цукор.

Крок 2. У пишну суміш переливаємо кисле молоко, оливкову олію та перемішуємо.

Крок 3. Борошно, що просіює, з’єднуємо з содою і частинами просіюємо в основний склад.

Крок 4. Ретельно перемішуємо інгредієнти до гладкої та однорідної консистенції.

Крок 5. Розігріваємо сковорідку та столовою ложкою виливаємо тісто.

Крок 6. Готуємо на невеликому вогні з двох боків до утворення апетитної скоринки. Приємного чаювання!