Панкейки на кислому молоці в домашніх умовах
Панкейки на кислому молоці в домашніх умовах – це страва, приготувавши яку вам не доведеться виливати в умивальник злегка “зіпсоване” молоко. Крім раціонального використання продуктів, ви також приємно здивуєте свою родину і порадуєте їх ароматною та смачною стравою.
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порції – 4.
Інгредієнти:
- Молоко кисле коров’яче – 1 ст.
 - Яйце – 1 шт.
 - Сіль – 1 щіпка
 - Цукор-пісок – 2 ст.
 - Оливкова олія – 2 ст.л.
 - Борошно – 1,5 ст.
 - Сода – 0,5 ч. л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Міксером збиваємо добела яйця, сіль та цукор.

Крок 2. У пишну суміш переливаємо кисле молоко, оливкову олію та перемішуємо.

Крок 3. Борошно, що просіює, з’єднуємо з содою і частинами просіюємо в основний склад.

Крок 4. Ретельно перемішуємо інгредієнти до гладкої та однорідної консистенції.

Крок 5. Розігріваємо сковорідку та столовою ложкою виливаємо тісто.

Крок 6. Готуємо на невеликому вогні з двох боків до утворення апетитної скоринки. Приємного чаювання!













