Як приготувати паску без дріжджів в домашніх умовах?
Бездріжджове тісто готується швидше, ніж традиційне на дріжджах. Але паски виходять такими ж смачними і більш легкими для шлунка. Цей простий і доступний рецепт підійде для ваших нових кулінарних експериментів у випічці.
Час готування: 90 хв
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 8.
Склад:
- Масло рослинне – 100 мл
- Розпушувач для тіста – 3 ч. л.
- Сметана – 180 гр.
- Сіль – 2 гр.
- Цукор – 150 гр.
- Ванілін – 2 гр.
- Яйця курячі – 2 шт.
- Борошно – 400 гр.
- Сік лимонний – 1 ст. л.
- Цедра лимонна – 1 ст. л.
Процес приготування:
1. Борошно просіяти в миску разом з сіллю, ваніліном і розпушувачем для тесту.
2. Яйця збийте з цукром до отримання однорідної світлої маси.
3. До яєчної маси додайте сметану, рослинне масло, лимонний сік і цедру, перемішайте інгредієнти.
4. Всипте в миску сипучі інгредієнти і замісити тісто.
5. Форму для випічки застелити пекарської папером і викладіть в неї тісто. Випікайте паску в духовці при 180 градусах 50-60 хвилин. Випічку остудіть і прикрасити глазур’ю.
Приємного апетиту!