Паска – 10 найбільш смачних рецептів з покроковими фото

Як приготувати паску без дріжджів в домашніх умовах?

Бездріжджове тісто готується швидше, ніж традиційне на дріжджах. Але паски виходять такими ж смачними і більш легкими для шлунка. Цей простий і доступний рецепт підійде для ваших нових кулінарних експериментів у випічці.

Час готування: 90 хв

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 8.

Склад:

  • Масло рослинне – 100 мл
  • Розпушувач для тіста – 3 ч. л.
  • Сметана – 180 гр.
  • Сіль – 2 гр.
  • Цукор – 150 гр.
  • Ванілін – 2 гр.
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Борошно – 400 гр.
  • Сік лимонний – 1 ст. л.
  • Цедра лимонна – 1 ст. л.

Процес приготування:

1. Борошно просіяти в миску разом з сіллю, ваніліном і розпушувачем для тесту.

2. Яйця збийте з цукром до отримання однорідної світлої маси.

3. До яєчної маси додайте сметану, рослинне масло, лимонний сік і цедру, перемішайте інгредієнти.

4. Всипте в миску сипучі інгредієнти і замісити тісто.

5. Форму для випічки застелити пекарської папером і викладіть в неї тісто. Випікайте паску в духовці при 180 градусах 50-60 хвилин. Випічку остудіть і прикрасити глазур’ю.

Приємного апетиту!