Покроковий рецепт приготування паски з родзинками в мультиварці Панасонік
Не біда, якщо у вас немає духовки. Паски відмінно виходять в мультиварці Панасонік і Великдень ви не залишитеся без традиційної випічки. Щоб зробити випічку ще більш ароматної і смачної, додайте в тісто родзинки.
Час готування: 3,5 години.
Час приготування: 40 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Молоко – 250 мл
- Дріжджі – 25 гр.
- Цукор – 175 гр.
- Борошно – 0,6 кг
- Масло вершкове – 120 гр.
- Яйця курячі – 3 шт.
- Сіль – 0,25 ч. л.
- Ванілін – 10 гр.
Процес приготування:
1. Молоко підігрійте до 33-35 градусів, розкришите в нього дріжджі, всипте цукор і 200 грам борошна, перемішайте і залиште в теплому місці на півгодини.
2. Яйця збийте з сіллю і ваніліном до однорідної маси.
3. Змішайте опару і яєчну масу. Потім порціями всипайте просіяне борошно, почніть замішувати тісто.
4. Далі додайте розм’якшене вершкове масло і повністю вмішайте його в тісто. Після цього укрийте його рушником і залиште в теплому місці на 40-60 хвилин для підйому.
5. Після того, як тісто підросте, вмішайте в нього родзинки, викладіть тісто в змащену маслом форму мультиварки Панасонік. Активуйте режим «Підігрів» на 15 хвилин.
6. Потім готуйте паску в режимі «Випічка» 90 хвилин. Випічку вийміть з чаші, остудіть на решітці, прикрасьте і подавайте на святковий стіл.
Приємного апетиту!