паску в мультиварці – 6 найсмачніших рецептів з покроковими фото

Покроковий рецепт приготування паски з родзинками в мультиварці Панасонік

Не біда, якщо у вас немає духовки. Паски відмінно виходять в мультиварці Панасонік і Великдень ви не залишитеся без традиційної випічки. Щоб зробити випічку ще більш ароматної і смачної, додайте в тісто родзинки.

Час готування: 3,5 години.

Час приготування: 40 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Молоко – 250 мл
  • Дріжджі – 25 гр.
  • Цукор – 175 гр.
  • Борошно – 0,6 кг
  • Масло вершкове – 120 гр.
  • Яйця курячі – 3 шт.
  • Сіль – 0,25 ч. л.
  • Ванілін – 10 гр.

Процес приготування:

1. Молоко підігрійте до 33-35 градусів, розкришите в нього дріжджі, всипте цукор і 200 грам борошна, перемішайте і залиште в теплому місці на півгодини.

2. Яйця збийте з сіллю і ваніліном до однорідної маси.

3. Змішайте опару і яєчну масу. Потім порціями всипайте просіяне борошно, почніть замішувати тісто.

4. Далі додайте розм’якшене вершкове масло і повністю вмішайте його в тісто. Після цього укрийте його рушником і залиште в теплому місці на 40-60 хвилин для підйому.

5. Після того, як тісто підросте, вмішайте в нього родзинки, викладіть тісто в змащену маслом форму мультиварки Панасонік. Активуйте режим «Підігрів» на 15 хвилин.

6. Потім готуйте паску в режимі «Випічка» 90 хвилин. Випічку вийміть з чаші, остудіть на решітці, прикрасьте і подавайте на святковий стіл.

Приємного апетиту!