Паста з морепродуктами в вершковому соусі – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Ніжна паста з креветками і лососем у вершковому соусі

Лосось добре поєднується з морепродуктами в одній страві. Важливо пам’ятати, що червону рибу легко пересушити, тому її, як і креветки, не потрібно довго готувати. Вершки в соусі роблять страву більш ніжним.

Час приготування: 25 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 2.

Склад:

  • Паста (великі черепашки) – 200 гр.
  • Сьомга (лосось) – 200 гр.
  • Креветки великі свіжі – 200 гр.
  • Суміш італійських трав – за смаком.
  • Вершки 23% – 200 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Петрушка – за смаком.
  • Масло оливкове – для смаження.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

1. Приготувати пасту, однак процідити її злегка недовареною. Залишити близько склянки рідини, в якій варилися черепашки.

2. Рибу порізати на невеликі шматочки або кубики, обсмажити в глибокій сковороді з невеликою кількістю масла і розчавленим часником.

3. З креветок витягти відня і додати до риби, смажити кілька хвилин, поки не почнуть червоніти.

4. До риби і морепродуктів додати рідину, що залишилася після варіння макаронів, і вершки. Приправити потрібною кількістю суміші трав, посолити. Смак морепродуктів і риби добре підкреслює мелений чорний перець, який можна додати на цьому етапі. Готувати на середньому вогні декілька хвилин, помішуючи.

5. Викласти в соус макарони і прогрівати їх 2-3 хвилини. Подавати, прикрасивши дрібно нарізаною петрушкою. Насолоджуйтесь!