
Субпродукти не тільки корисні, але і дуже смачні. У статті ви знайдете 7 відмінних рецептів приготування печінки по-строгановськи. Таке блюдо можна подати до обіду або вечері.
Печінка по-строгановськи зі сметаною — класичний рецепт
Класичний бефстроганов з печінки схожий за рецептурою на м’ясній, проте, готується набагато швидше. Основний інгредієнт – яловича печінка. Гасити ми її будемо в ніжному сметанному соусі.

Інгредієнти на
4 порц.
- Яловича печінка 500 гр.
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Сметана 250 мл
 - Борошно пшеничне 1 ст. л.
 - Вода 50 мл
 - Масло рослинне 2 ст. л.
 - Перець чорний мелений за смаком
 - Сіль за смаком
 
Процес приготування:
- Печінка по-строгановськи за класичним рецептом приготувати дуже просто. Промийте печінку, просушіть її і зріжте прожилки і плівки.
 - печінка Наріжте невеликими брусками, смажте її на рослинному маслі 2-3 хвилини до появи легкої золотистої скоринки.
 - Ріпчасту цибулю очистіть і дрібно наріжте, обсмажте його на окремій сковороді до прозорості.
 - В окремій мисці змішайте сметану, борошно і воду. У сковороду до печінки додайте обсмажену цибулю і сметанний соус. Тушкуйте страву на невеликому вогні 10 хвилин, в кінці посоліть і приправте за смаком.
 - Готову печінка по-строгановськи подавайте з гарніром по своєму смаку.
 




Приємного апетиту!












