Перепечи – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Перепечи з тестом на кефірі

Перепічки з тестом на кефірі виходять неймовірно ніжними, смачними та апетитними. Така страва доповнить ваш обідній або святковий стіл. Приготувати частування в домашніх умовах нескладно. Для цього використовуйте перевірений рецепт із покроковими фото з нашої добірки.

Час готування – 1 година 40 хвилин

Час приготування – 30 хвилин

Порцій – 10

Інгредієнти:

  • Борошно – 0,6 кг.
  • Кефір – 0,5 л.
  • Олія – 2 ст.л.
  • Сіль – 1 ч.л.
  • Сода – 1 ч.л.

Для начинки:

  • Картопля – 1 кг.
  • Сир – 200 гр.
  • Молоко – 1,5 ст.
  • Яйце – 2 шт.
  • Олія вершкове – 100 гр.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо тісто. У кефір кімнатної температури відправляємо олію, сіль та соду. Перемішуємо.

Крок 2. Висипаємо борошно сюди і замішуємо туге еластичне тісто. Даємо йому відпочити 30 хвилин.

Крок 3. Відварюємо картоплю до готовності.

Крок 4. Додаємо до картоплі сир. Розминаємо, підливаючи молоко.

Крок 5. Сюди ж відправляємо яйця, вершкове масло та сіль. Вимішуємо начинку.

Крок 6. Тісто тонко розкочуємо, вирізаємо невеликі кола, з яких потім формуємо акуратні кошики з бортиками.

Крок 7. Наповнюємо заготовки начинкою і кладемо на лист. Випікаємо близько 30 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів.

Крок 8. Перепечи з|із| тестом на кефірі готові. Можна куштувати!