Перепічка з житнього борошна
Перепічка з житнього борошна кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Використовуйте для цього перевірений покроковий рецепт з нашої збірки. Готове частування вийде апетитним, поживним і неймовірно смачним. Беріть на замітку, щоб урізноманітнити ваше звичне меню.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 30 хвилин
Порції – 10
Склад:
- Борошно житнє – 500 гр.
 - Філе свинини/яловичини – 1 кг
 - Борошно пшеничне – 1 кг
 - Сода – 0,5 ч. л.
 - Оцет для гасіння соди.
 - Сіль – за смаком.
 - Яйце – 14 шт.
 - Молоко/вода – 500 мл
 - Цибуля ріпчаста – 4 шт.
 - Масло рослинне – 4 ст. л.
 
Процес приготування:
Крок 1. Замішуємо круте тісто з двох видів борошна, молока, двох яєць, соди, гашеного оцтом і рослинного масла.
Крок 2. Ділимо тісто на однакові кульки. Розкачуємо їх і формуємо акуратні кошички з бортиками.
Крок 3. Викладаємо заготовки на деко.
Крок 4. М’ясо прокручуємо через м’ясорубку. Відправляємо у фарш яйця, що залишилися, подрібнену цибулю. Солимо і ретельно вимішуємо.
Крок 5. Наповнюємо заготовки з тіста з начинкою.
Крок 6. Випікаємо близько 30 хвилин при температурі 200 градусів.
Крок 7. Перепічка з житнього борошна готові. Його можна подавати до столу!












