Покроковий рецепт каші з перлової крупи з замочуванням
Замочування перлової крупи дозволить отримати наваристу, але невязкую кашу. Використовуйте простий покроковий рецепт для вашого домашнього сніданку або обіду. Подавайте продукт з овочами або іншими гарячими стравами.
Час приготування: 2 години 45 хвилин
Час приготування: 45 хвилин
Порцій – 4
Інгредієнти:
- Крупа перлова – 1 склянка
- Вода – 2,5 склянки
- Сіль – 1 ч. л.
- Зелень – за смаком.
Процес приготування:
1. Спочатку перлову крупу замочуємо в холодній воді на кілька годин. Далі продукт промиваємо, відкидаємо на друшляк і перекладаємо в каструлю.
2. Заливаємо підготовлену крупу теплою водою. Ставимо на плиту і готуємо на помірному вогні близько 30 хвилин.
3. За 5 хвилин до готовності додаємо сіль і акуратно перемішуємо вміст.
4. Вимикаємо вогонь, накриваємо продукт кришкою і даємо йому настоятися 10-15 хвилин.
5. Ділимо готову кашу на порції і подаємо до столу. Страву можна доповнити свіжою ароматною зеленню.