Перлова каша – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Як приготувати перлову кашу з цибулею та морквою на сковороді?

Яскравий варіант приготування домашньої перлової каші — з цибулею і морквою. Ситний продукт послужить і гарніром або самостійним блюдом для вашого обіду. Беріть на замітку смачну кулінарну ідею!

Час приготування: 2 години

Час приготування: 30 хвилин

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Крупа перлова – 150 гр.
  • Вода – 400 мл
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Масло рослинне – 1,5 ст. л.

Процес приготування:

1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування страви.

2. Нагріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо тут шматочки цибулі.

3. Викладаємо до цибулі терту моркву. Посипаємо все це сіллю і чорним меленим перцем. Розмішуємо і смажимо 5-7 хвилин.

4. Окремо варимо перлову крупу близько 40 хвилин. Викладаємо її до обжарке, накриваємо кришкою і даємо настоятися ще 15 хвилин.

5. Яскрава перлова каша з цибулею і морквою готова. Ділите її на порції і подавайте до столу.