Як приготувати перлову кашу з цибулею та морквою на сковороді?
Яскравий варіант приготування домашньої перлової каші — з цибулею і морквою. Ситний продукт послужить і гарніром або самостійним блюдом для вашого обіду. Беріть на замітку смачну кулінарну ідею!
Час приготування: 2 години
Час приготування: 30 хвилин
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Крупа перлова – 150 гр.
- Вода – 400 мл
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Масло рослинне – 1,5 ст. л.
Процес приготування:
1. Підготуємо необхідні інгредієнти для приготування страви.
2. Нагріваємо сковороду з рослинним маслом, обсмажуємо тут шматочки цибулі.
3. Викладаємо до цибулі терту моркву. Посипаємо все це сіллю і чорним меленим перцем. Розмішуємо і смажимо 5-7 хвилин.
4. Окремо варимо перлову крупу близько 40 хвилин. Викладаємо її до обжарке, накриваємо кришкою і даємо настоятися ще 15 хвилин.
5. Яскрава перлова каша з цибулею і морквою готова. Ділите її на порції і подавайте до столу.