Дуже смачна перловка з грибами в мультиварці
Перлова крупа – смачний, ситний і корисний гарнір. Доповнити таку кашу до повноцінного страви можна з допомогою грибів, а морква з цибулею тільки додадуть смаку. Готується таке блюдо дуже просто і швидко завдяки мультиварці і прекрасно підійде на кожен день.
Час готування: 85 хв.
Час приготування: 10 хв.
Порцій – 4.
Склад:
- Крупа перлова – 2 склянки
- Печериці – 200 гр.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Сіль – за смаком
- Масло рослинне – за смаком
- Спеції – за смаком
Процес приготування:
1. Перлову крупу ретельно промиваємо.
2. Цибулю і моркву вимиваємо, очищаємо і нарізаємо соломкою.
3. Печериці промиваємо і розрізаємо на половинки.
4. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, кладемо в нього цибулю і моркву. Вибираємо режим «Смаження» і обсмажуємо овочі.
5. Потім додаємо в каструлю гриби і обсмажуємо все ще 5 хвилин.
6. Засипаємо в чашу перловку, заливаємо все водою так, щоб вона повністю покривала крупу. Солимо кашу, закриваємо каструлю і вибираємо режим «Гасіння» на годину.
7. Готову кашу змішуємо зі спеціями і даємо настоятися їй у вимкненій мультиварці ще приблизно 10 хвилин. Приємного апетиту!