Перловка в мультиварці – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Дуже смачна перловка з грибами в мультиварці

Перлова крупа – смачний, ситний і корисний гарнір. Доповнити таку кашу до повноцінного страви можна з допомогою грибів, а морква з цибулею тільки додадуть смаку. Готується таке блюдо дуже просто і швидко завдяки мультиварці і прекрасно підійде на кожен день.

Час готування: 85 хв.

Час приготування: 10 хв.

Порцій – 4.

Склад:

  • Крупа перлова – 2 склянки
  • Печериці – 200 гр.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Масло рослинне – за смаком
  • Спеції – за смаком

Процес приготування:

1. Перлову крупу ретельно промиваємо.

2. Цибулю і моркву вимиваємо, очищаємо і нарізаємо соломкою.

3. Печериці промиваємо і розрізаємо на половинки.

4. Наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло, кладемо в нього цибулю і моркву. Вибираємо режим «Смаження» і обсмажуємо овочі.

5. Потім додаємо в каструлю гриби і обсмажуємо все ще 5 хвилин.

6. Засипаємо в чашу перловку, заливаємо все водою так, щоб вона повністю покривала крупу. Солимо кашу, закриваємо каструлю і вибираємо режим «Гасіння» на годину.

7. Готову кашу змішуємо зі спеціями і даємо настоятися їй у вимкненій мультиварці ще приблизно 10 хвилин. Приємного апетиту!