Підлива зі свинини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Грибна підлива зі свининою

Грибна підлива зі свининою – це насичене і смачне частування, яке відмінно підійде до картоплі, макаронів або рису. Гриби надають страві оригінальний смак, а м’ясо робить його більш поживним. Готуйте на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Свинина – 300 гр.
  • Гриби шампіньйони – 150 гр.
  • Вершки – 150 мл
  • Борошно – 1 ст. л.
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Сік лимонний – 2 ст. л.
  • Масло рослинне – 3 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.

Крок 2. Промиваємо і обсушуємо свинину. Нарізаємо її брусочками і обсипаємо борошном.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо тут м’ясо до рум’янцю.

Крок 4. Доповнюємо свинину пластинками грибів, які попередньо промиваємо під водою.

Крок 5. Перемішуємо вміст сковороди і обсмажуємо близько 10 хвилин.

Крок 6. Вливаємо сюди вершки і тушкуємо ще 10 хвилин.

Крок 7. Додаємо сіль, спеції і вливаємо трохи лимонного соку. Перемішуємо і знімаємо з плити.

Крок 8. Грибна підлива зі свининою готова. Пробуйте!