Грибна підлива зі свининою
Грибна підлива зі свининою – це насичене і смачне частування, яке відмінно підійде до картоплі, макаронів або рису. Гриби надають страві оригінальний смак, а м’ясо робить його більш поживним. Готуйте на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.
Час готування – 1 годину
Час приготування – 20 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Свинина – 300 гр.
- Гриби шампіньйони – 150 гр.
- Вершки – 150 мл
- Борошно – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Сік лимонний – 2 ст. л.
- Масло рослинне – 3 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо необхідні продукти.
Крок 2. Промиваємо і обсушуємо свинину. Нарізаємо її брусочками і обсипаємо борошном.
Крок 3. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо тут м’ясо до рум’янцю.
Крок 4. Доповнюємо свинину пластинками грибів, які попередньо промиваємо під водою.
Крок 5. Перемішуємо вміст сковороди і обсмажуємо близько 10 хвилин.
Крок 6. Вливаємо сюди вершки і тушкуємо ще 10 хвилин.
Крок 7. Додаємо сіль, спеції і вливаємо трохи лимонного соку. Перемішуємо і знімаємо з плити.
Крок 8. Грибна підлива зі свининою готова. Пробуйте!