Підлива зі свинини з вершками на сковороді
Підлива зі свинини з вершками на сковороді — це нескладне в приготуванні і смачне частування, яке можна подавати як доповнення до рису, макаронів або картоплі. Підлива порадує вас своєю соковитістю й ніжністю. Обов’язково беріть на замітку!
Час приготування – 45 хвилин
Час приготування – 10 хвилин
Порції – 2
Склад:
- Свинина – 400 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Вершки – 200 мл
- Масло рослинне – 20 мл
- Сіль – за смаком.
- Спеції – за смаком.
- Борошно – 1 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Промиваємо і обсушуємо свинину, після розділяємо її на невеликі брусочки.
Крок 2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на ньому свинину до появи золотистого відтінку.
Крок 3. Доповнюємо м’ясо півкільцями цибулі.
Крок 4. Сюди ж додаємо терту моркву. Перемішуємо, смажимо близько 5 хвилин, а після тушкуємо під кришкою 25 хвилин. Можна підлити трохи води.
Крок 5. Вершки з’єднайте з борошном, сіллю і спеціями. Ретельно перемішуємо.
Крок 6. Вершковий соус виливаємо до м’яса. Готуємо страву ще 5 хвилин і вимикаємо плиту.
Крок 7. Підлива з свинини з вершками на сковороді готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!