Підлива зі свинини – 10 рецептів приготування з покроковими фото

Підлива зі свинини з вершками на сковороді

Підлива зі свинини з вершками на сковороді — це нескладне в приготуванні і смачне частування, яке можна подавати як доповнення до рису, макаронів або картоплі. Підлива порадує вас своєю соковитістю й ніжністю. Обов’язково беріть на замітку!

Час приготування – 45 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Склад:

  • Свинина – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вершки – 200 мл
  • Масло рослинне – 20 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Спеції – за смаком.
  • Борошно – 1 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Промиваємо і обсушуємо свинину, після розділяємо її на невеликі брусочки.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на ньому свинину до появи золотистого відтінку.

Крок 3. Доповнюємо м’ясо півкільцями цибулі.

Крок 4. Сюди ж додаємо терту моркву. Перемішуємо, смажимо близько 5 хвилин, а після тушкуємо під кришкою 25 хвилин. Можна підлити трохи води.

Крок 5. Вершки з’єднайте з борошном, сіллю і спеціями. Ретельно перемішуємо.

Крок 6. Вершковий соус виливаємо до м’яса. Готуємо страву ще 5 хвилин і вимикаємо плиту.

Крок 7. Підлива з свинини з вершками на сковороді готова. Подавайте до столу з вашими улюбленими гарнірами!