Піджарка зі свинини – 8 рецептів приготування з покроковими фото

Піджарка з цибулею і морквою, як у радянській їдальні

Ніжне і дуже соковите м’ясо з овочами – це дуже просте і швидке рішення для вечері або обіду, яке, напевно, сподобається всім членам вашої родини, що й не дивно, адже шматочки свинини, потушенные з цибулею і морквою – це ситне гаряче блюдо, добре поєднується з будь-яким гарніром.

Час приготування – 45 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порції – 2.

Склад:

  • Свинина – 350 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Лист лавра – 2 шт.
  • Часник – 3 зуб.
  • Олія соняшникова – 3 ст. л.
  • Вода кип’ячена – 150 мл
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Готуємо продукти: охолоджене м’ясо промиваємо під струменем води і обсушуємо за допомогою паперових рушників, овочі очищаємо від шкірки.

Крок 2. Нарізаємо овочі: цибулю – дрібними шматочками, моркву тремо на тертці або ріжемо тонкою соломкою.

Крок 3. Вимиту свинину рубаємо кубиками середнього розміру.

Крок 4. У сковороді розігріваємо кілька ложок олії і засипаємо подрібнені овочі, при періодичному помішуванні, смажимо до м’якості і легкої рум’яності.

Крок 5. До пассерованному цибулі і моркви відправляємо м’ясні кубики.

Крок 6. Перемішуємо і продовжуємо обжарку до того моменту, поки свинина не змінить свій колір.

Крок 7. Також в сковорідку додаємо очищений подрібнений часник, лаврушку, сіль і перець за смаком.

Крок 8. Всі компоненти заливаємо 150 мл гарячої кип’яченої води.

Крок 9. Тушкуємо м’ясо з овочами на помірному вогні протягом 20-25 хвилин до випаровування вологи.

Крок 10. Ароматна піджарка, як у їдальні, готова. Приємного апетиту!