Як приготувати смачну піджарку з свинини в мультиварці?
Будь-яка готування в диво печі – мультиварці, скорочує час і зусилля, витрачені господинею і приготування піджарки з соковитого свинячого м’яса – не виняток. Достатньо лише підготувати (нарізати) продукти, засипати в чашу і почекати, поки всі інгредієнти потушатся у власному соку і просочаться ароматами один одного.
Час готування – 1 ч. 5 хв.
Час приготування – 20 хв.
Порції – 6.
Склад:
- Свинина – 600 гр.
- Цибуля ріпчаста – 150 гр.
- Морква – 200 гр.
- Часник – 4 зуб.
- Соус томатний – 1 ст. л.
- Олія соняшникова – 3 ст. л.
- Спеції для свинини – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
Процес приготування:
Крок 1. Підготуємо овочі: часник очищаємо і пропускаємо через прес, цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо шматочками, моркву очищаємо і нарізаємо соломкою.
Крок 2. У чашу мультиварки розігріваємо масло й обсмажуємо овочі близько 8-10 хвилин при режимі «Смаження».
Крок 3. В цей час свинину промиваємо під струменем води, обсушуємо за допомогою паперових рушників і ріжемо кубиками приблизно однакового розміру.
Крок 4. Пасеровані овочі кладемо м’ясо і обсмажуємо все разом до легкої рум’яності.
Крок 5. До золотистим інгредієнтів додаємо улюблені спеції, сіль, перець і трохи томатного соусу – перемішуємо і заливаємо водою так, щоб рідина покривала всі продукти. Готуємо на програмі «Гасіння» протягом 40-45 хвилин.
Крок 6. Після закінчення часу розкладаємо блюдо разом з підливкою з порційним піали і насолоджуємося. Приємного апетиту!