
Пісне тісто — це універсальний продукт для багатьох домашніх страв. З нього можна приготувати солодку випічку, так і ситні страви для обіднього столу. Для замішування якісного пісного тіста в домашніх умовах використовувати перевірену добірку з десяти рецептів з покроковими фотографіями і докладним описом процесу.
Пісне дріжджове тісто для пиріжків
Пісне дріжджове тісто для пиріжків кожен зможе приготувати в домашніх умовах. Для цього скористайтеся перевіреним покроковим рецептом з нашої кулінарної збірки. Порадуйте себе і рідних смачними пісними пиріжками, зробленими своїми руками.

Інгредієнти на
1 кг.
- Борошно-3 склянки
 - Вода-1 склянка
 - Масло рослинне 5 ст. л.
 - Сухі дріжджі 7 гр.
 - Цукор-пісок 3 ч. л.
 - Сіль за смаком
 
Процес приготування:
- Сухі дріжджі і цукор розмішуємо в теплій воді. Залишаємо в теплому місці на 15 хвилин.
 - Додаємо в суміш сіль. Добре все перемішуємо для розчинення сухого інгредієнта.
 - Вливаємо олію.
 - Просіваємо дві склянки борошна і вимішуємо вміст до однорідності.
 - склянку борошна висипаємо на робочу поверхню.
 - липке тісто Викладаємо на борошно.
 - Скачуємо його в щільний шар, обвалюючи в борошні. Якщо тісто липке, додаємо ще борошна.
 - Закриваємо тісто плівкою і залишаємо в теплому місці. Коли воно збільшиться в розмірі, розминаємо його руками і знову ставимо під плівку в тепле місце.
 - Пісне дріжджове тісто для пиріжків готово. Використовуйте за призначенням!
 




















