Пісні торти – 10 рецептів в домашніх умовах з фото покроково

Швидкий і простий пісний торт з печива без випічки

Недорогий і смачний торт, який можна приготувати в пост. Десерт також буде до речі, якщо у вас немає духовки або бажання возитися з тестом. Торт виходить смачним і солодким, і дуже добре до нього підходить пісна глазур.

Час готування: 4,5 години.

Час приготування: 30 хв.

Порцій: 6.

Склад:

  • Для торта:
  • Печиво пісне – 120 гр.
  • Цукор – 1 склянка
  • Вода – 1 склянка
  • Борошно пшеничне – 2 ст. л.
  • Шоколад – 60 гр.
  • Для глазурі:
  • Крохмаль – 1 ст. л.
  • Какао – 3 ст. л.
  • цукрова Пудра – 3 ст. л.
  • Вода – 3-6 ст. л.

Процес приготування:

1. У каструлю влийте воду, додайте цукор, перемішайте і поставте на вогонь.

2. Борошно просійте і обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору, постійно помішуючи. Додайте борошно і часточки шоколаду в каструлю, змішайте до отримання однорідної маси. Потім розламайте печиво і перекладіть його в каструлю.

3. Перемішайте вміст каструлі. Форму застелити харчовою плівкою і викладіть в неї шоколадно-піщану масу. Загорніть краї плівки наверх і помістіть форму на пару годин в морозилку.

4. Приготуйте глазур. У каструлю влийте воду, всипте в неї крохмаль, какао і цукрову пудру.

5. Доведіть глазур до кипіння зніміть каструлю з вогню і остудіть її вміст.

6. Вийміть торт з морозилки, перекладіть його на плоске блюдо і полити глазур’ю. Щоб торт просочився помістіть його на пару годин в холодильник.

Приємного апетиту!