Швидкий і простий пісний торт з печива без випічки
Недорогий і смачний торт, який можна приготувати в пост. Десерт також буде до речі, якщо у вас немає духовки або бажання возитися з тестом. Торт виходить смачним і солодким, і дуже добре до нього підходить пісна глазур.
Час готування: 4,5 години.
Час приготування: 30 хв.
Порцій: 6.
Склад:
- Для торта:
- Печиво пісне – 120 гр.
- Цукор – 1 склянка
- Вода – 1 склянка
- Борошно пшеничне – 2 ст. л.
- Шоколад – 60 гр.
- Для глазурі:
- Крохмаль – 1 ст. л.
- Какао – 3 ст. л.
- цукрова Пудра – 3 ст. л.
- Вода – 3-6 ст. л.
Процес приготування:
1. У каструлю влийте воду, додайте цукор, перемішайте і поставте на вогонь.
2. Борошно просійте і обсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору, постійно помішуючи. Додайте борошно і часточки шоколаду в каструлю, змішайте до отримання однорідної маси. Потім розламайте печиво і перекладіть його в каструлю.
3. Перемішайте вміст каструлі. Форму застелити харчовою плівкою і викладіть в неї шоколадно-піщану масу. Загорніть краї плівки наверх і помістіть форму на пару годин в морозилку.
4. Приготуйте глазур. У каструлю влийте воду, всипте в неї крохмаль, какао і цукрову пудру.
5. Доведіть глазур до кипіння зніміть каструлю з вогню і остудіть її вміст.
6. Вийміть торт з морозилки, перекладіть його на плоске блюдо і полити глазур’ю. Щоб торт просочився помістіть його на пару годин в холодильник.
Приємного апетиту!