Пісочний торт – 10 рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Ніжне пісочне тісто може послужити відмінною основою для домашнього торта. Ласощі зазвичай доповнюють улюбленими кремами: заварним, сирним, сметанним і іншими за смаком. Беріть на замітку яскраву підбірку з 10-і покрокових рецептів з докладним описом процесу.

Пиріг з пісочного тіста зі згущеним молоком в духовці

Просте і смачне ласощі для домашнього столу – пісочний пиріг зі згущеним молоком. Такий продукт стане відмінним приводом зібрати близьких або гостей за чашкою гарячого чаю. Спробуйте!

Інгредієнти на
8 порц.

  • Борошно 300 гр.
  • Масло вершкове 300 гр.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Цукор-пісок 100 гр.
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Варена згущене молоко 600 гр.

Процес приготування:

  1. Як приготувати пісочний торт в домашніх умовах? Підготуємо необхідні продукти за списком.
  2. Яєчні жовтки старанно розтираємо з цукром.
  3. Додаємо сюди розм’якшене вершкове масло. Перемішуємо.
  4. Слідом відправляємо в масу борошно і розпушувач. Вимішуємо щільне тісто.
  5. Готове тісто ділимо на 4 частини. Кожну розкачуємо в тонкий шар. Випікаємо їх по 10-15 хвилин при температурі 180 градусів.
  6. Перший корж обмазуємо вареним згущеним молоком.
  7. Накриваємо другим коржем і знову обмазуємо згущеним молоком.
  8. Проводимо процедуру і з третім коржем. Обмазуємо з боків.
  9. Домашнє пісочне ласощі готовий. Діліть на порції і подавайте до столу!