Дуже смачна піца на дріжджовому тесті з ковбасою і грибами
Смачна домашня піца виходить на дріжджовому тесті з начинкою з грибів та ковбаси.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 8
Інгредієнти:
- Борошно – 200 гр.
- Вода – 125 мл
- Сіль – 1 ч. л.
- Дріжджі сухі – 1,2 ч. л.
- Цукор – 0,5 ч. л.
- Масло рослинне – 1 ст. л.
- Гриби печериці – 400 гр.
- Ковбаса – 250 гр.
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Сир твердий – 150 гр.
- Кріп – 20 гр.
- Кетчуп – 2 ст. л.
- Майонез – 2 ст. л.
Процес приготування:
Крок 1. Спочатку приготуємо тісто. У теплій воді розмішуємо дріжджі і цукор. Залишаємо на 10 хвилин.
Крок 2. Просіяне борошно розмішуємо з сіллю і доповнюємо дріжджовий сумішшю.
Крок 3. Замішуємо тісто руками і доповнюємо рослинним маслом.
Крок 4. Вимішуємо ще близько 7 хвилин.
Крок 5. Залишаємо заготовку в теплому місці, поки вона не збільшиться в два рази.
Крок 6. В цей час готуємо начинку. Гриби обсмажуємо з цибулею. Трохи солимо.
Крок 7. Ковбасу ріжемо дрібними кубиками.
Крок 8. Сир пропускаємо через тертку.
Крок 9. Кетчуп з’єднуємо з майонезом і подрібненим кропом. Розмішуємо.
Крок 10. Готове тісто тонко розкачуємо і кладемо на деко.
Крок 11. Обмазуємо поверхню соусом і доповнюємо ковбасою.
Крок 12. Зверху кладемо гриби з цибулею.
Крок 13. Посипаємо начинку тертим сиром. Випікаємо 7 хвилин при температурі 250 градусів.
Крок 14. Апетитна домашня піца готова. Подавайте до столу!