Піца з грибами – 8 рецептів в духовці в домашніх умовах з покроковими фото

Дуже смачна піца на дріжджовому тесті з ковбасою і грибами

Смачна домашня піца виходить на дріжджовому тесті з начинкою з грибів та ковбаси.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Борошно – 200 гр.
  • Вода – 125 мл
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Дріжджі сухі – 1,2 ч. л.
  • Цукор – 0,5 ч. л.
  • Масло рослинне – 1 ст. л.
  • Гриби печериці – 400 гр.
  • Ковбаса – 250 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Сир твердий – 150 гр.
  • Кріп – 20 гр.
  • Кетчуп – 2 ст. л.
  • Майонез – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Спочатку приготуємо тісто. У теплій воді розмішуємо дріжджі і цукор. Залишаємо на 10 хвилин.

Крок 2. Просіяне борошно розмішуємо з сіллю і доповнюємо дріжджовий сумішшю.

Крок 3. Замішуємо тісто руками і доповнюємо рослинним маслом.

Крок 4. Вимішуємо ще близько 7 хвилин.

Крок 5. Залишаємо заготовку в теплому місці, поки вона не збільшиться в два рази.

Крок 6. В цей час готуємо начинку. Гриби обсмажуємо з цибулею. Трохи солимо.

Крок 7. Ковбасу ріжемо дрібними кубиками.

Крок 8. Сир пропускаємо через тертку.

Крок 9. Кетчуп з’єднуємо з майонезом і подрібненим кропом. Розмішуємо.

Крок 10. Готове тісто тонко розкачуємо і кладемо на деко.

Крок 11. Обмазуємо поверхню соусом і доповнюємо ковбасою.

Крок 12. Зверху кладемо гриби з цибулею.

Крок 13. Посипаємо начинку тертим сиром. Випікаємо 7 хвилин при температурі 250 градусів.

Крок 14. Апетитна домашня піца готова. Подавайте до столу!