Домашня піца з тонкого лаваша з яйцем на сковороді
Цікавий варіант приготування швидкої піци на сковороді – з лаваша і яйця. Таке частування можна подавати на сніданок або як ситного перекусу. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт.
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 7 хв
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Помідори – 0,5 шт.
- Шинка – 4 скибочки.
- Сир твердий – 40 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець мелений – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Курячі яйця гарненько збиваємо з сіллю і меленим перцем.
2. Вливаємо яєчну суміш в прогріту з рослинною олією сковороду. Прикриваємо шар лавашем і після готовності яєць акуратно перевертаємо конструкцію.
3. Підготуємо продукти для начинки. Натираємо сир, тонко розбираємо помідор з шинкою.
4. Укладаємо інгредієнти на шар з лаваша і яйця, посипаємо сиром, закриваємо кришкою і готуємо близько 5 хвилин на слабкому вогні.
5. Швидка і смачна піца з лаваша і яйця готова. Діліть на порції і пригощайтеся!