Піца з лаваша на сковороді – 8 покрокових рецептів за 10 хвилин з фото

Швидка піца з лаваша шарами на сковороді

Швидке і поживне домашню страву в сковороді – листкова піца з лаваша. Таке частування подавайте до сніданку або в якості перекусу. Оцініть цікаву кулінарну ідею!

Час приготування: 20 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порцій – 6

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Яйце – 3 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Ковбаса – 200 гр.
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Зелень – за смаком.
  • Сіль – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. З лаваша вирізаємо чотири рівних кола.

2. Сир пропускаємо через тертку з великими зубчиками.

3. Подрібнюємо ковбасу і тонкими колами помідор нарізаємо.

4. Яйця збиваємо з сіллю за смаком.

5. Вливаємо половину яєчної суміші в прогріту з маслом сковороду. Накриваємо її першим лавашем і через 1-2 хвилини перевертаємо.

6. Викладаємо ковбасу і сир, закриваємо другим лавашем, доповнюємо помідором і сиром. Повторюємо шари, заливаємо їх яйцем.

7. Готуємо під кришкою близько 4 хвилин, після цього акуратно перевертаємо і готуємо стільки ж.

8. Листкова піца з лаваша готова. Діліть на порції, прикрашайте зеленню і пригощайтеся!