Швидка піца з лаваша шарами на сковороді
Швидке і поживне домашню страву в сковороді – листкова піца з лаваша. Таке частування подавайте до сніданку або в якості перекусу. Оцініть цікаву кулінарну ідею!
Час приготування: 20 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порцій – 6
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Яйце – 3 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Ковбаса – 200 гр.
- Сир твердий – 200 гр.
- Зелень – за смаком.
- Сіль – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. З лаваша вирізаємо чотири рівних кола.
2. Сир пропускаємо через тертку з великими зубчиками.
3. Подрібнюємо ковбасу і тонкими колами помідор нарізаємо.
4. Яйця збиваємо з сіллю за смаком.
5. Вливаємо половину яєчної суміші в прогріту з маслом сковороду. Накриваємо її першим лавашем і через 1-2 хвилини перевертаємо.
6. Викладаємо ковбасу і сир, закриваємо другим лавашем, доповнюємо помідором і сиром. Повторюємо шари, заливаємо їх яйцем.
7. Готуємо під кришкою близько 4 хвилин, після цього акуратно перевертаємо і готуємо стільки ж.
8. Листкова піца з лаваша готова. Діліть на порції, прикрашайте зеленню і пригощайтеся!