Піца з лаваша на сковороді – 8 покрокових рецептів за 10 хвилин з фото

Піца з лаваша з помідорами, яйцем, ковбасою і сиром

Для швидкого і яскравого сніданку можна приготувати піцу з лаваша в сковороді. Особливу поживність додадуть страві яйця, ковбаса, соковиті помідори і тягнеться сир. Беріть на замітку!

Час приготування: 15 хвилин

Час приготування: 7 хв

Порцій – 2

Інгредієнти:

  • Лаваш тонкий – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Ковбаса – 50 гр.
  • Сосиска – 1 шт.
  • Помідори – 1 шт.
  • Сир твердий – 50 гр.
  • Сіль – за смаком.
  • Перець чорний мелений – за смаком.
  • Паприка – за смаком.
  • Масло рослинне – для смаження.

Процес приготування:

1. Курячі яйця збиваємо з сіллю, перцем і паприкою до однорідності.

2. Вливаємо яєчну суміш в прогріту з маслом сковороду.

3. Відразу ж закриваємо яєчний шар кружком з лаваша. Смажимо до готовності яєць.

4. Акуратно перевертаємо заготівлю і доповнюємо тонко порізаної ковбасою, сосисками і помідором.

5. Посипаємо тертим сиром, накриваємо кришкою і готуємо ще пару хвилин.

6. Швидка піца з лаваша з яйцем, ковбасою, помідорами і сиром готова. Діліть на порції і пробуйте.