Піца з лаваша з помідорами, яйцем, ковбасою і сиром
Для швидкого і яскравого сніданку можна приготувати піцу з лаваша в сковороді. Особливу поживність додадуть страві яйця, ковбаса, соковиті помідори і тягнеться сир. Беріть на замітку!
Час приготування: 15 хвилин
Час приготування: 7 хв
Порцій – 2
Інгредієнти:
- Лаваш тонкий – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Ковбаса – 50 гр.
- Сосиска – 1 шт.
- Помідори – 1 шт.
- Сир твердий – 50 гр.
- Сіль – за смаком.
- Перець чорний мелений – за смаком.
- Паприка – за смаком.
- Масло рослинне – для смаження.
Процес приготування:
1. Курячі яйця збиваємо з сіллю, перцем і паприкою до однорідності.
2. Вливаємо яєчну суміш в прогріту з маслом сковороду.
3. Відразу ж закриваємо яєчний шар кружком з лаваша. Смажимо до готовності яєць.
4. Акуратно перевертаємо заготівлю і доповнюємо тонко порізаної ковбасою, сосисками і помідором.
5. Посипаємо тертим сиром, накриваємо кришкою і готуємо ще пару хвилин.
6. Швидка піца з лаваша з яйцем, ковбасою, помідорами і сиром готова. Діліть на порції і пробуйте.