Домашнє яблучне повидло на зиму з допомогою блендера
Ніжне яблучне повидло виходить з допомогою блендера. Використовуйте простий кулінарний рецепт, порадуйте себе і близьких смачними ласощами. Можна подавати до чаю в якості десерту.
Час приготування: 1 година 30 хвилин
Час приготування: 40 хвилин
Порцій – 0,5 л.
Інгредієнти:
- Яблуко – 1 кг
- Цукор – 2 склянки
- Вода – 100 мл
Процес приготування:
1. Перебираємо яблука, а потім старанно промиваємо їх.
2. Знімаємо шкірку і вирізаємо серцевину. Залишилися плоди нарізаємо і кладемо в каструлю.
3. Вливаємо воду і развариваем масу близько 40 хвилин.
4. Отриману суміш подрібнюємо заглибним блендером.
5. Засипаємо масу цукром і знову ставимо на плиту.
6. Варимо ласощі ще стільки ж на слабкому вогні. Періодично помішуємо і стежимо, щоб частування не підгоряло.
7. Ніжне однорідне готове повидло. Переливати його в підготовлену банку і закривайте кришкою.