Повидло з яблук на зиму – 10 простих рецептів в домашніх умовах з покроковими фото

Домашнє яблучне повидло на зиму з допомогою блендера

Ніжне яблучне повидло виходить з допомогою блендера. Використовуйте простий кулінарний рецепт, порадуйте себе і близьких смачними ласощами. Можна подавати до чаю в якості десерту.

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порцій – 0,5 л.

Інгредієнти:

  • Яблуко – 1 кг
  • Цукор – 2 склянки
  • Вода – 100 мл

Процес приготування:

1. Перебираємо яблука, а потім старанно промиваємо їх.

2. Знімаємо шкірку і вирізаємо серцевину. Залишилися плоди нарізаємо і кладемо в каструлю.

3. Вливаємо воду і развариваем масу близько 40 хвилин.

4. Отриману суміш подрібнюємо заглибним блендером.

5. Засипаємо масу цукром і знову ставимо на плиту.

6. Варимо ласощі ще стільки ж на слабкому вогні. Періодично помішуємо і стежимо, щоб частування не підгоряло.

7. Ніжне однорідне готове повидло. Переливати його в підготовлену банку і закривайте кришкою.