Пиріг з персиками — 10 простих рецептів в духовці з покроковими фото

Пиріг на листковому тісті з персиками

Пиріг на листковому тісті з персиками не залишить байдужими ваших близьких або гостей. Яскраве фруктове ласощі виходить дуже ніжним і ароматним. Готуйте його в домашніх умовах на нашу перевіреного рецепту з покроковими фотографіями.

Час готування – 1 годину

Час приготування – 20 хвилин

Порції – 8

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 0,5 кг
  • Персики – 3 шт.
  • Масло вершкове – 50 гр. + для змащування пергаменту.
  • Цукор – 150 гр.
  • Жовток яєчний – 1 шт.
  • цукрова Пудра – 2 ст. л.

Процес приготування:

Крок 1. Попередньо тісто розморожуємо до кімнатної температури.

Крок 2. Персики очистити від шкірки і кісточок.

Крок 3. Ріжемо фрукти тонкими часточками.

Крок 4. У сковороді гріємо вершкове масло і цукор. Нагріваємо до розчинення сухого продукту. Постійно помішуємо.

Крок 5. Викладаємо в утворився сироп часточки персиків.

Крок 6. Тушкуємо фруктові шматочки, поки вони не покриються карамеллю.

Крок 7. Застеляємо пергаментом форму для випікання. Обмазуємо її маслом.

Крок 8. Ділимо листкове тісто на три частини. Кладемо на деко один пласт.

Крок 9. Половину персиків викладаємо на тісто.

Крок 10. Закриваємо другим пластом тіста. Повторюємо шари.

Крок 11. Закриваємо третьою частиною тіста. Краї гарненько з’єднуємо, поверхню проколюємо виделкою.

Крок 12. Обмазуємо заготівлю збитим жовтком.

Крок 13. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.

Крок 14. Рум’яне частування дістаємо з духовки, даємо повністю охолонути.

Крок 15. Перед подачею посипаємо частування цукровою пудрою.

Крок 16. Пиріг на листковому тісті з персиками готовий. Можна пригощатися!